Pocetna » Ljubav i Sex


9 znakova koji otkrivaju da ste mu seksi.
  Ocenite članak: 0
pregleda: 720
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-11-12Žene s 52 različita signala u govoru tela muškarcima pokazuju da su zainteresovane, a muškarci na raspolaganju imaju samo desetak. Ovaj podatak filozofiju oko zavođenja muškarca pojednostavljuje. Osim toga dame su prirodno nadarene za dešifrovanje govora tela.

PODIGNUTE OBRVE
Kada uočimo nekoga zanimljivog, obrve se nesvesno podižu i spuštaju. Taj mali, gotovo neprimetan pokret otkriva mnogo toga. Naime, ukoliko mu se sviđate, njegove obrve će se podići, a sve to trajaće nekoliko sekundi. Naime, podizanjem obrva, oči deluju krupnije, a refleksija svetlosti oči čini sjajnijim, svetlijim i privlačnijim.

OTVORENA USTA
Ako mu se sviđa šta vidi, njegove usne će se automatski otvoriti u trenutku kada vam se pogledi sretnu.

RAŠIRENE NOZDRVE
Ovo je još jedan znak koji govori "sviđaš mi se".

PRIVLAČENJE PAŽNJE
On će na bilo koji način pokuša da privuče vašu pažnju. Ako je mirnijeg karaktera, pažnju će pokušati da privuče popravljanjem kravate, dok će neki biti spremni da glume klovna.
USPRAVNO DRŽANJE

Kako bi se pred vama pokazao u što boljem svetlu, muškarac će stajati uspravno da bi istakao svoje mišiće. Takođe će stajati pravo ispred vas, nagnut blago prema napred.

KRSTARENJE
Pogledom će vas odmeravati od glave do pete uz zadržavanej na najzanimljivijim delovima. On na taj način sada vama dopušta da vidite kako vas merka kako bi vam pokazao da mu se ono što vidi jako sviđa.

RUKE NA KUKOVIMA
U ovakvoj pozi muškarac deluje samouvereno, a držanje ruku na kukovima naglašava njegovu fizičku veličinu. Nesvesnim pokretima ljudi su skloni da naglase svoje najprivlačnije delove tela.

STAVLJA VAM RUKU NA LAKAT ILI LEĐA
Ovaj pokret nije samo vid lepih manira i pristojnog načina da vam nešto objasni, nego i poruka "ne želim da te izgubim".

POZAJMLJUJE KAPUT
Pozajmljivanje jakne ili kaputa je seksi, pomalo zaštitnički gest. Time vam poručuje "ono što je moje, to je i tvoje", a sviđa mu se i vaš miris koji ostaje na vašoj odeći.