Pocetna » Zanimljivosti


Bankomat casti!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 880
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-23


Jedan bankomat u londonskom supermarketu prijatno je iznenadio prolaznike, jer je poceo da "izbacuje" duple sume novca!Jedan bankomat u londonskom supermarketu prijatno je iznenadio prolaznike, jer je poceo da "izbacuje" duple sume novca!

Kako pise "Dejli mejl", jedan srecnik otkrio je da ga je aparat "castio", a ubrzo zatim bankomatu nije moglo da se pridje od reda koji se stvorio. Za pet minuta, okupilo se stotinjak ljudi koji su podizali novac, u nadi da im banka nece traziti da ga vrate.

"Bilo je bas smesno, mislili su da mogu da prevare banku. Izvlacili su gomile novca iz masne, i trpali ga u kese. Neki su zvali poznanike da hitno dodju" rekao je jedan ocevidac.

"Oko aparata je bila ogromna guzva, i stao sam da vidim o cemu se radi. Kada su mi objasnili, odmah sam stao u red, trazio 200 funti, a dobio 400. Na ekranu je uredno pisalo da sam podigao samo 200" rekao je jedan od prisutnih.

Ova smesna finansijska akcija trajala je od pet sati popodne, do osam uvece, kada su zalihe novcanica presusile.

"Bio sam strasno razocaran, dugo sam stajao u redu, i kada sam stigao do masine, na ekranu je pisalo da nema vise novca" rezigniran je taksista Dejvid Melors, otac sedmoro dece.

Menadzer supermarketa "Senzberi lokal" u kojem se bankomat nalazi rekao je da je aparat vlasnistvo "neimenovane privatne kompanije". On je odbio da kaze koliko je novca uzeto iz njega, do trenutka kada je stigla policija.

Istraga je u toku, a mestani koje je bankomat "častio" mogu srecno da se smese - makar dok im, na kraju meseca, ne bude stigao izvod iz banke.