Pocetna » Film


Da li će Batgirl uloga pripasti Kristen Stewart?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1463
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-08-06


Warner Bros planira film Batgirl i šuška se da će tražiti način da unajme Kristen Stewart - ili nekog poput nje - za ulogu Barbare Gordon. Studio je u poslednjih nekoliko godina izgradio filmski univerzum sa likovima iz DC stripova. Pokrenut u Man of Steel, tada je zaista započeo u Batman V Supermanu: Dawn of Justice, franšiza je predstavila neke od najvećih ikoničkih heroja i negativaca u DC. Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Harley Quinn i drugi koji su puno predstavljani u filmovima. Ipak, Warner Bros. ima još mnogo više filmova u razvoju.

Jedan takav film se vrti oko Barbare Gordon iliti. Batgirl, koju je inicijalno razvio Joss Whedon. Zatim, Whedon je ranije ove godine odstupio od Batgirl, i mislio je da će solo film o Barbari Gordon biti odložen. Međutim, Warner Bros. idalje napreduje sa filmom Batgirl, angažujući pisca Christina Hodson, koji je napisao Paramount-ov predstojeći Transformers spinoff Bumblebee i DC film Birds of Prey. Sada, nova glasina nudi uvid u to ko Warner Bros.-u možda izgleda kao glumački superheroj u Batgirl-u.

DanielRPK, korisnik Twittera koji je javio brojne glasine vezane za DC (iako se nisu ispostavile da su sve tačne), tweet-ovao je tokom vikenda da Warner Bros. traži glumicu "Kristen Stewart prototipa" za Batgirl. Njegov tweet dalje podrazumeva da studio možda traži i samu glumicu Stewart i, ako se to ne dogodi, tražiće glumicu u istom stilu. Treba napomenuti da ove glasine dolaze iz neosnovanog izvora i kao takav treba da se uzme sa velikim dozom rezerve.

Tweet dalje potvrđuje ono što je objavljeno prošle nedelje, da Batgirl neće biti u Birds of Prey fazonu, koja je razočarala ljubitelje oformljavanja ženske ekipe iz stripova. Međutim, ako Warner Bros počne da govori o tome koga žele da se bavi ulogom Barbare Gordon, to bi trebalo da ukazuje da se studio sprema za napredovanje. Nije jasno gde je Hodson u procesu pisanja scenarija, ali ako ona dodaje završne detalje za Batgirl, pronalazak režisera i zvezde su sledeći koraci Warner Bros-a.

Dok ove glasine ukazuju da Warner Bros. gleda u Stewart-ovu ili neku sličnu u tim okvirima, ostaje da se vidi da li će to zaista i biti koga će izabrati. Film Batgirl je još u ranim fazama razvoja. Kao što je ranije rečeno, nejasno je da li studio čak ima gotovo skriptu, tako da se planovi mogu promeniti. Tako rečeno, u najmanju ruku, da ove glasine otkrivaju da je Warner Bros. posvećen dovođenju Batgirl na veliki ekran. Sa toliko projekata u različitim fazama razvoja, teško se može reći sa čime studio zaista planira da napreduje u narednim godinama. Međutim, sa četiri filma koji su zvanično najavljena i sve više se bliže da budu zvanično potvrđeni, nadamo se da će Warner Bros uskoro otkriti više svojih predstojećih DC kandidata.



IZVOR