Pocetna » Film


Džared Leto će se vratiti u ulogu Džokera
  Ocenite članak: 1
pregleda: 867
Dodao/la: Nutella92
datum: 2020-11-30


Džared Leto se vraća kao Džoker i pojaviće se u Snajderovom filmu "Justice League", iliti "The Snyder Cut", koji je trenutno u fazi izrade za HBO Max. 
 

Ovo se čini neobičnim mestom za povratak Leto-a kao princa zločina, s obzirom na to da se nije pojavio u bioskopskom izdanju filma kada je stigao 2017. To pokreće neka nova pitanja o tome koliko je novog sadržaja uklјučeno u Snajderov novi deo DC superherojskog tima.

Prema novom izveštaju, Džared Leto deo je "Justice League" ponovnih snimanja scena, za koje se navodi da se trenutno rade. To znači da će Leto snimati nove snimke za "The Snyder Cut". Nikada se nisu pre pojavili izveštaji o Džared Leto u koji je snimao nešto kad je Zek Snajder u početku snimao film pre nego što je napustio reditelјsku stolicu. Džos Vedon je preuzeo funkciju nakon što je Snajder napustio projekat, nadgledajući masovne prepravke i obimna ponovna snimanja. Snajder će vratiti njegovu prvobitnu viziju filma, koja će se sledeće godine prikazivati u četvorodelnoj mini seriji na HBO Max-u.

Nema reči o tome kako će Džared Leto kao Džoker uticati na zaplet. Zek Snajder ranije je rekao da je samo oko četvrtine onoga što je planirao bilo uklјučeno u bioskopsko izdanje. Leto je prethodno igrao ulogu u Dejvid Ajerovom "Suicide Squad", koji se u bioskopima pojavio 2016. Uprkos tome što su ga kritičari u velikoj meri animirali, film je bio ogroman hit, uzevši 746 miliona dolara na blagajnama, pa čak i osvojivši Oskara. Ipak, Leto od tada nije ponovio ulogu. Umesto toga, Hoakin Finiks glumio je u prošlogodišnjem samostalnom Džokeru, koji se održava izvan DCEU-a. Bio je izuzetno uspešan, zaradivši preko milijardu dolara, a Finiks je osvojio nagradu za najbolјeg glumca na dodeli Oskara.

Ben Aflek (Batman), Rej Fišer (Cyborg) i Amber Heard (Mera) takođe su imenovani kao članovi glumačke ekipe koji se vraćaju na ponovna snimanja. IZVOR