Pocetna » Estrada i Tv


Hajdi Klum: Igram gangnam sa decom po kući.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 900
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-11-13


Samo da ne počnem da zamuckujem, ostalo će sve biti uredu - rekla je Hajdi Klum najavljujući večerašnju dodelu muzičkih MTV nagrada.

Prelepa Nemica biće voditeljka spektakla koji se održava u Frankfurtu, a koji će i “Blic” ekskluzivno pratiti s lica mesta. Kako kaže, ovo je izuzetna čast za nju i obaveza na koju se spremala dugo. Poznata manekenka je priznala da se najviše raduje gangnam plesu.
- Igramo ga po kući deca i ja. Nisam uopšte loša. Imamo čak i igranke u kući. Okačimo disko kuglu i uživamo u muzici - kaže Hajdi.
Kada je ovaj događaj u pitanju, sve je na veliko, od imena koja nastupaju, predvođena Ališom Kiz, bendom „No Doubt“ do novih zvezda Rita Ore i svetskog fenomena Psaja do toga šta će im domaćini zapakovati kao poklone. Tako će poznati koji nastupaju na dodeli dobiti novi „Majkrosoftov“ „vindouz 8” laptop, slušalice sa potpisom Dr. Drea, limitirano izdanje “riplej” tašni, “armani” parfeme i još gomilu sitnica da ih podseti na 19. izdanje dodele MTV EMA nagrada. Podjednako je zanimljivo šta će sve upotrebiti da zvezde zablistaju na pozornici. Spremljeno je čak 380 pari lažnih trepavica i 1.000 pakovanja maskara, 72 tube pudera, više od 5.000 bočica sjaja i šljokica za telo, 200 perika... Čak se nije štedelo ni na uređenju 39 svlačionica u kojima će biti smeštene umetnine vredne čak 250.000 evra.

Ludakrist: Kako da propustim Hajdi
Na konferenciji pred ceremoniju bila je i mlada Kanađanka Karlin Rej Džepson koja je hitom “Call me maybe” dobila tri nominacije, ali i postala poznata širom sveta. U Frankfurtu je bio i Ludakrist.
- Snimam šesti deo filma “Fast and furious” u Londonu, ali nisam mogao da propustim priliku da prihvatim posao uz Hajdi Klum - našalio se poznati reper koji će biti jedan od prezentera na ceremoniji.