Pocetna » Zanimljivosti


Jason Statham i Guy Ritchie se ponovo udružuju za akcioni špijunski triler ’Five Eyes’




  Ocenite članak: 0
pregleda: 703
Dodao/la: Casper
datum: 2020-09-27


Pokrenuvši karijeru sa kriminalnom komedijom ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’ davne 1998. godine, reditelј Guy Ritchie i akciona superzvezda Jason Statham ponovo se udružuju za špijunski triler ’Five Eyes’. Projekat se razvija pod Miramax-om, a snimanje bi trebalo da počne u Evropi u oktobru.

U filmu ’Five Eyes’ Jason Statham je u tipičnoj ulozi akcionog heroja. On je Orson Fortune, agent MI6 koji je "regrutovan od globalne obaveštajne alijanse Five Eyes da pronađe i zaustavi prodaju smrtonosne nove tehnologije oružja koja preti da poremeti svetski poredak“.

Nevolјno uparen sa CIA-inom visokotehnološkom ekspertkinjom (Sarah Fidel), Fortune kreće u fantastičnu misiju po celom svetu gde će morati da iskoristi sav svoj šarm, domišlјatost i stelt tehnoloogije kako bi ušao u trag i infiltrirao se u ekipu milijardera-brokera, ali i trgovca oružjem, Greg-a Simmonds-a. "Film zvuči kao savršena kombinacija zafrkancije neobičnih parova i eksplozivne akcije koju publika obožava jer znaju šta sve Statham može da je uradi na filmu. Još nema reči o tome ko će se pridružiti Statham-u u ulozi Sarah Fidel iz CIA-e.

U izjavi, izvršni direktor Miramax-a Bill Block, koji je pohvalio ponovno ujedinjenje Statham-a sa režiserom Guy Ritchie-em, rekao je, "Guy Ritchiev film ‘Five Eyes’ je njegova sledeća saradnja sa Jason-om... između Ritchie-a i Statham-a postoji neosporna hemija, filozofija koji će sigurno privući ogromno interesovanje publike širom sveta."



IZVOR