Pocetna » Film


Još jedna ekranizacija života Marilyn Monroe
  Ocenite članak: 0
pregleda: 263
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-10-18


Novoj mini-seriji o tajnom životu holivudske seks bombe, Marilyn Monroe, pridružila se Susan Sarandon koja će glumiti njenu majku


Vječita holivudska inspiracija, Marilyn Monroe, utjelovljenje je glamuroznog štiha zlatnog doba Hollywooda i ultimativna je starleta. Ova glumica još uvijek za sobom vuče kontroverzne teme i sve s njenim imenom u naslovu privuče veliki interes publike.

Ovog puta na redu je mini-serija s četiri nastavka pod jednostavnim nazivom Marilyn. Serija je temeljena na knjizi pisca J. Randyja Taraborrellija intrigantnog naslova The Secret Life of Marilyn Monroe.

Mini-seriju će režirati Laurie Collyer, a scenarij prema predlošku je napisao Stephen Kronish. S obzirom na kojem predlošku je serija pripremljena ne iznenađuje da je nakana serije prikazati dio života ikone sksipila koji je dugo bio sakriven od javnosti.

Ekranizirani portret Marilyn Monroe uključivat će i onu svima poznatu stranu njene javne ličnosti, seksipilnu starletu, ali i privatan život u kojem se bori s neuspjelim brakom, potrebom da zadobije odobravanje muškaraca u svom životu i glumačkom umjetnosti.

Do sada naslovna uloga nije dodjeljena nijednoj glumici, tako da još uvijek nemamo najnoviju Marilyn. No, objavljeno je kako jedna od glumačkih ikona sudjeluje u projektu.

U ulozi Gladys, majke Marilyn Monroe, naći će se Susan Sarandon što podiže nade i u izbor glumice za vodeću ulogu.


IZVOR