Pocetna » Ljubav i Sex


Kako priuštiti višestruki orgazam iz snova
  Ocenite članak: 3
pregleda: 1492
Dodao/la: SmipeR
datum: 2013-05-03


Kako autor knjige „Good in Bed Guide to Female Orgasms“ Emily Nagoski tvrdi, višestruki orgazam kod ženskog pola bi trebao biti pravilo.

I da bi muškarci, pre svega,

morali znati kako to priuštiti lepšem polu.

Ono što je osnovno da muškarac zna je da zaista ima pojma šta i na koji način dodiruje, jer većina istih tvrdi kako mogućnost višestrukih orgazama imaju samo oni muškarci koji imaju neku „posebnu sposobnost“. Ali, prava istina je da to nije tačno i da bi višestruki orgazmi trebali biti pravilo a ne obaveza.

Emily u svojoj knjizi objašnjava šta je to zapravo orgazam i definiše ga kao eksplozivno opuštanje seksualne napetosti i dok god ste u mogućnosti izazvati tu napetost, orgazam traje. Velika tajna je u tome da nikada, ali baš nikada ne treba odustati kada se dogodi onaj pravi orgazam.

„Kad se dogodi pravi orgazam malo usporite, ali delove tela dodirujte nežno i lagano. To se odnosi na klitoris, grudi, vrat, obraze i uši. Nakon laganih dodira slobodno pojačajte intenzitet, čime ćete sigurno ženu dovesti do drugog orgazma“, navodi Nagoski u svojoj knjizi.

I za kraj , ne trebate se plašiti, najteže je postići prvi orgazam, uz malo truda i znanja kasnije sve ide lakše.


IZVOR