Pocetna » Film


Kako sam upoznala vašeg tatu?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 777
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-02

Slike iz Kako sam upoznala vašeg tatu?


Dok se serija "Kako sam upoznao vašu majku" približava kraju, poslednjih oktobarskih dana pojavile su se glasine o mogućem snimanju nove serije pod nazivom "Kako sam upoznala vašeg tatu".



Svojevrsni "spinoff" već postojeće serije pratio bi radnje koje su dovele do upoznavanja Teda i njegove buduće žene, ali pričane iz njenog ugla.

Naime, još od 2005. godine svet je osvojila serija u kojoj Ted svojoj deci priča kako je upoznao njihovu majku. Ali nakon deset sezona, od kojih se poslednja upravo emituje na američkoj CBS televiziji, na proleće će popularna komedija biti završena.

Kako pišu američki mediji, CBS zato sada traži zamenu koja bi možda mogla ponoviti popularnost serije "Kako sam upoznao vašu majku". Ova serija je godinama CBS-u donosila veliku gledanost, da bi najzad postala i najgledaniji program emitovan ponedeljkom uveče na američkim kanalima.

CBS je ideju predložio i tvorcima aktuelne serije, Karteru Bejsu i Kregu Tomasu, kao i producentkinji Emili Spajvi.

Novi junaci priče, prijatelji Tedove supruge, navodno bi trebalo da budu predstavljeni tokom poslednje epizode serije "Kako sam upoznao vašu majku", a omiljeni kafić junaka serije "MacLaren’s Pub" trebalo bi da bude tačka koja će takođe povezivati njihove priče.


IZVOR