Pocetna » Film


Konačno stigao trailer za „Paper Towns“




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2405
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-21


Ovo ljeto u kina stiže još jedna ekranizacija knjige Johna Greena, koji stoji iz hvaljene drame „The Fault in Our Stars“


Stigao je trailer za ekranizaciju još jednog romana Johna Greena!

Glavni junak filma Paper Towns je Quentin "Q" Jacobsen (Nat Wolff) koji se zaljubi u djevojku iz susjedstva Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne), koja u srednjoj postane popularna pa za njih nema nade. No, jedne večeri ga Margo zamoli za pomoć jer ju je bivši dečko prevario. Kad sljedeće jutro nestane, Q je odlučan pronaći je...



Wolffa smo već gledali u prošlogodišnjoj romantičnoj drami Krive su zvijezde (The Fault in Our Stars) kao Isaaca, najboljeg Augustusovog prijatelja, koja je zbog iznimnog uspjeha glavni krivac za još jednu adaptaciju Greenovog romana. Green je osobno zahtijevao da Wolff dobije glavnu ulogu jer ga je oduševio u prošlom filmu. Supermodel Cara Delevingne pridružila se šest mjeseci kasnije iako autor prvotno nije bio oduševljen. „Mislio sam da je to luda ideja, ali kad sam vidio audiciju odmah sam shvatio da ona razumije Margo na način na koju ju nitko nikad nije razumio“, priznao je svoju pogrešku.



U ostalim ulogama su Cara Buono kao Connie Jacobsen, Caitlin Carver kao Becca Arrington, Jim Coleman kao Otis Warren, Meg Crosbie kao Ruthie Spiegelman, Griffin Freeman kao Jase, Tom Hillmann kao Mr. Spiegelman, Susan Macke Miller kao Mrs. Spiegelman, Halston Sage kao Lacey Pemberton i Jaz Sinclair kao Angela. Film je režirao Jake Schreier.

Paper Towns (u hrvatskom prijevodu Gradovi od papira) će imati američku premijeru 24. srpnja, a isti mjesec bi film trebao doći i u naša kina.


IZVOR