Pocetna » Film


Konačno trailer za nastavak komedije 'Glup i gluplji'!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 763
Dodao/la: Gale
datum: 2014-06-12

Slike iz Konačno trailer za nastavak komedije 'Glup i gluplji'! Slike iz Konačno trailer za nastavak komedije 'Glup i gluplji'!


Jeste li spremni za premijeru prvog trailera za nastavak komedije Glup i gluplji?Nakon nekoliko teasera, jučer je konačno predstavljen prvi trailer za Dumb and Dumber To, dugoočekivani nastavak komedije iz 1994. godine, a u traileru možete čuti i vrlo direktno objašnjenje zašto smo na nastavak morali čekati 20 godina (iako su pravi razlozi zauzetost glavnih glumaca, nezainteresiranost studija za financiranje braće Farrelly...).

Glavna priča nastavka je Harryjeva potraga za odraslom kćeri za koju nije znao da postoji, u čemu mu pomaže tko drugi nego Lloyd. Naravno, dvojac će putem naići na mnogobrojne lude i po život opasne situacije.Sudeći prema traileru, novi film donosi nove 'gluposti' vjerne onom iz 1994. godine, a Jim Carrey i Jeff Daniels bez problema su se vratili ulogama Lloyda i Harryja iako su obojica značajno napredovali u svojim karijerama.

Nastavak su režirali Peter i Bobby Farrelly, a osim glavnog dvojca među ostalim gledat ćemo Angelu Kerecz, Laurie Holden, Kathleen Turner, Paula Blackthornea i Roba Rigglea.

Provjerite što nas otprilike čeka u Dumb and Dumber To koji u kina stiže krajem godine!


IZVOR