Pocetna » Ljubav i Sex


Kratak kurs za nezaboravnu noć u krevetu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 754
Dodao/la: devils_angel
datum: 2013-06-12
Prventveno morate da...

Prije nego što krenete u spavaću sobu, sjetite se da muškarac koji vas tamo čeka želi da uživa u vama i vašem tijelu. Zaboravite na nedostatke, višak kilograma i celulit. Umjesto toga, priredite voljenom prijatno iznenađenje. Ovladajte novim vještinama iz erotskog bontona.

Ne štedite riječi

Pohvalite ga svaki put kada doživite orgazam. Žene obično ne vole kada ih muškarci "dižu u zvijezde" svaki put poslije seksa, dok je s muškarcima potpuno drugačije. Oni jednostavno žele da znaju da li su zadovoljili ženu. Zato, kad sljedeći put doživite vrhunac, obavezno mu dajte do znanja da je on zaslužan za to. Biće presretan kada mu kažete da je najbolji ljubavnik na svijetu.

Neka se osjeća kao junak

Svaki put kad mu pokažete koliko vam prija njegovo nastojanje da vas zadovolji, on će se osjećati kao junak. Njegov ego će narasti do neba, osjećaće se važno i želeti će stalno da vam ugađa. To ne mora da se odnosi samo na seks.

Ovaj savjet možete da primijenite i u svakodnevnom životu. Ako se potrudite i istaknete kvalitete koje najviše volite kod svog partnera, onda će vam ih on stalno pokazivati.

Slavite muževnost

Vaš partner će biti oduševljen ako određeno mjesto u spavaćoj sobi posvetite samo njemu. Znaće koliko vas inspiriše njegova seksualnost, jer ste dijelić vašeg životnog prostora posvetili njegovoj muškosti. Na to mjesto možete da stavite njegove fotografije, poruke, pjesme, mirišljave svijeće… S vremena na vrijeme mjenjajte ukrase, jer ćete mu tako pokazati da vas stalno intrigira.

Ne odbijajte da vodite ljubav

Kada vas boli glava ili vam stvarno nije do seksa, pokušajte da mu to saopštite na lijep način. Možete da kažete: – Voljela bih da vodimo ljubav, ali zaista me boli cijelo tijelo. Ujutru ću se mnogo bolje osjećati, pa možemo da se igramo čim se probudimo. Ukoliko budete grubi i nezainteresovani, on će se osjećati loše jer će misliti da vas više ne privlači.

Mjenjajte poze

Ako vam je već pomalo dosadno u krevetu, nemojte da provedete još jednu noć gledajući u plafon dok vaš partner obavlja sav posao. Probajte novi položaj. Promjenom poze ne samo da ćete otkriti nove osjećaje, već ćete i partneru pokazati da želite da uživate. Zajedno otkrijte šta želite i ne plašite se da probate.

Ne plašite se erotskih igara

Igrajte se igrice "bez dodira". Pravila su sljedeća: kada ste oboje nagi, jedno drugo možete dodirivati samo kosom ili bradavicama. To će vas potpuno izludjeti. Također, za vrijeme predigre vežite mu oči i ne skidajte povez za vrijeme seksa. Njegova čula sluha, dodira i mirisa biće izoštrenija, a vaše seksualno iskustvo nezaboravno.

Napravite seksi pozornicu

Muškarci su vizuelni tipovi. Ostavite upaljeno svetlo i recite mu da vas posmatra dok vodite ljubav. Ako ste svjesni ljepote svog tijela, nemojte skroz da se svlačite. Obucite njegovu omiljenu košulju i nemojte da je zakopčavate. Muškarce uzbuđuje kada vide ženu u njihovoj odjeći.

Pričajte o seksu

Ne ustručavajte se da pričate o seksu. To možete da učinite za vrijeme kupovine, izleta sa prijateljima ili ručka u bašti restorana. Čak i najbanalnije dnevne aktivnosti su dobra prilika da jedno drugome otkrijete svoje fantazije. Tako ćete stvoriti seksualnu tenziju, ali bez mogućnosti za realizaciju strasti. Ali, kada se bacite u krevet, napravićete pravu malu erotsku erupciju zadovoljstva.

Izbacite televizor iz spavaće sobe

Ako želite da zadržite strast u dugoj vezi, izbacite televizor iz spavaće sobe. On odvraća pažnju od onoga za šta vaše ljubavno gnezdo zapravo služi. Parovi koji nemaju televizor u spavaćoj sobi češće vode ljubav od onih koji imaju ovaj aparat, kažu istraživanja. Oni više gledaju jedno u drugo i strast među njima ne jenjava čak ni poslije zavidnog bračnog staža.

Pokažite mu šta Vam prija

Pokažite mu put do dijelova tijela po kojima biste želite da vas dodiruje. Recite mu to jasno i glasno, a on će vam biti zahvalan. Ukoliko spadate u grupu sramežljivijih žena, učinite do uz pomoć glasnijih uzdaha ili mu tiho šapnite "Volim kada me diraš ovdje", kada rukom ili jezikom dotakne pravi dio vašeg tijela.


IZVOR