Pocetna » Film


Matt Bomer se prijavljuje u 'Hotel'
  Ocenite članak: 0
pregleda: 309
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-16


Peta sezona 'Američke horor priče' u glavnoj će muškoj ulozi imati Matta Bomera


Matt Bomer pridružuje se glumačkoj postavi serije Američka horor priča, u petoj sezoni fantastične FX-ove serije koja nosi podnaslov Hotel.

Dobitnik Zlatnog globusa za ulogu u Normalnom srcu, otkrio je kako će se naći u vodećoj muškoj ulozi tijekom panela na losanđeleskom PaleyFestu ovoga vikenda."Umočio sam samo prst u to ludilo.", rekao je Bomer, referirajući se na gostujuću ulogu koju je imao u Cirkusu nakaza, četvrtoj sezoni serije. "Veselim se potpunom uranjanju u priču.", zaključio je glumac.

Bomer se pridružuje Lady Gagi čiji je angažman na seriji nedavno objavljen te je natuknuo u kakvom će kontekstu biti odnos između njihovih likova: "Ne mogu niti potvrditi niti zanijekati da će biti nekakav romantičan odnos u igri."

Uz nove glumce, među kojima je i Cheyenne Jackson (Televizijska posla), otkriveno je i kako se dosadašnja stalna članica postave, Jessica Lange, neće vratiti u novoj sezoni što je rastužilo obožavatelje na PaleyFestu. No tu su još Kathy Bates, Sarah Paulson, Dennis O’Hare i Finn Wittrock. Serija sa produkcijom kreće ovo ljeto, a sa prikazivanjem u oktobru.


IZVOR