Pocetna » Zanimljivosti


Milka dolazi po srpsko tele
  Ocenite članak: 3
pregleda: 407
Dodao/la: Asuris
datum: 2012-01-18

Slike iz Milka dolazi po srpsko tele
Iz štale u advertajzing! Švajcarski proizvođač čokolade najavio posetu domaćinstvu Glavonjića kod Čačka, gde je na svet došlo ljubičasto tele.

Srbija, tačnije selo Jezdine kod Čačka, postalo je centar neverovatne priče.

Kao u reklami za čokoladu „milka“, otelilo se ljubičasto tele i čitav svet je odmah čuo za ovaj fascinantni slučaj. Čak su i u kompaniji najpopularnije čokolade na svetu „Milka“ najavili dolazak u domaćinstvo porodice Glavonjić. Naime, voleli bi da se svojim očima uvere u ovo čudo, a možda i da organizuju kupovinu teleta u prepoznatljivoj boji reklamnih kampanja.

- Danas dolaze iz kompanije da ga vide. Nisu rekli da hoće da ga kupe, ali pravo da vam kažem, ni ja nisam razmišljao da li ću ga prodavati. Ali, ako ipak budem rešio da ga prodam, neće vredeti kao obično tele. Otkada se otelilo, štala je uvek puna ljudi, koji ga u neverici posmatraju - oduševljeno priča za Aleksandar Glavonjić (24), vlasnik nesvakidašnjeg bića.

Po njegovim rečima, krava Đurđa, crno-sive boje, koju je nabavio u Novoj Varoši, otelila se 28. decembra rano ujutru, a dosad je na svet donela pet „normalnih“ telića.

- Bio sam začuđen kad sam ga prvi put video. Mislio sam da će mu se bledoljubičasta boja u međuvremenu promeniti, ali pošto nije, rešio sam da ga izreklamiram. Sada je u dobrom stanju, svakodnevno napreduje, a možda i donosi sreću, kao u reklami. Videćemo! - ne krije svoje zadovoljstvo meštanin sela s planine Jelice, jedinog mesta na svetu u kome mašta postaje stvarnost.