Pocetna » Zanimljivosti


Mlade Hrvatice prete tužbom najvećem ženskarošu Dalmacije
  Ocenite članak: 2
pregleda: 993
Dodao/la: Admin
datum: 2013-03-28

Slike iz Mlade Hrvatice prete tužbom najvećem ženskarošu Dalmacije Slike iz Mlade Hrvatice prete tužbom najvećem ženskarošu Dalmacije Slike iz Mlade Hrvatice prete tužbom najvećem ženskarošu Dalmacije


Mlade Hrvatice iz Šibenika, Splita i okoline razmišljaju o podnošenju krivične prijave protiv 24-godišnjeg I. M, "dalmatinskog Kazanove", kojeg optužuju da ih je redom zavodio lažno se predstavljajući kao uspešan biznismen. Nakon što je "Jutarnji list" objavio priču o njima, one se sada žale da su predstvljene kao sponzoruše, a dalmatinski zavodnik im odgovara da će razmisliti da ih tuži za klevetu.

Barbara kaže da joj je zavodnik, kada mu je rekla da ga je prozrela, rekao da je "život ionako samo igra".
Devojke su novinarima ispričale kako ih je mladić obmanuo i iskoristio, ali nisu zadovoljne kako je priča preneta.
 
- Prikazane smo kao sponzoruše, a zapravo smo samo htele da upozorimo druge devojke da se i njima ne bi lažno predstavljao - rekla je sagovornica "Jutarnjeg lista".
 
Jedna od devojaka koje su pokrenule celu stvar je Šibenčanka Barbara, koja kaže da joj se dalmatinski Kazanova, kako ga sada nazivaju, u početku činio kao miran i pošten.
 
- Rekao je da je sportista, da ima sopstveni biznis i ja sam mu poverovala. Bilo mi je sumnjivo što nema profil na Fejsbuku, ali tada to nisam shvatala ozbiljno. Tvrdio je da želi da bude u ozbiljnoj vezi sa mnom. Tek sam posle saznala da već ima devojku i da ja nisam jedina kojoj je to učinio - kaže Barbara.
 
Splitski Kazanova: Sve je pokrenula ljubomora
 

Barbara dodaje da joj je zavodnik, kada mu je rekla da ga je prozrela, rekao da je "život ionako samo igra”, kao i da ima još dovoljno devojaka koje će nasesti ako su ga one prozrele.
 
- Nisam mogla da verujem, jer je uvek hteo da upoznava moje prijatelje, bio je pristojan, ljubazan i pretvarao se da je idealan. Šokiralo me kada sam saznala da mu ni ime nije pravo. Mislim da je to bolestan čovjek - navodi ljutita Barbara, koja je za prevaru doznala tako što je zavodnik zaveo jednu od njenih prijateljica.
 
Splitski Kazanova kaže da je priču o tužbi pokrenula ljubomorna bivša devojka koja se sada ljuti što je on u srećnoj vezi.
 
- Nema veze, često sam bio u društvu tih devojaka koje nisu baš čiste u glavi. Mogu li ja sad njih da tužim za klevetu? - pita I. M.
 
U policiji ne mogu da veruju šta ih pitaju
"Jutarnji list" je išao toliko daleko da je kontaktirao i policiju gde su im u neverici, nezvanično, objasnili da u ovakvoj situaciji nema elemenata krivičnog dela, ali ako devojke smatraju da im je I. M. naneo psihičku bol, mogu da ga tuže privatnom tužbom i zahtevaju odštetu. Ako do toga stvarno dođe, biće to prva tužba zbog ženskarenja u Hrvatskoj. 


IZVOR