Pocetna » Ljubav i Sex


Načini da produžite predigru




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1592
Dodao/la: Impi
datum: 2012-12-08


Većina muškaraca ima običaj da zbrza predigru, što ume da bude smor. Želite više predigre? Niste jedine, a nije nam jasno kako to da mnogi muškarci još nisu shvatili ovu jednostavnu činjenicu. Međutim, nećemo se previše zadržavati na tom pitanju. Bolje je da vi uradite sve što je moguće kako biste ga naterali da uvod u seks traje što duže i bude što uzbudljiviji.
Prvo otvoreno razgovarajte, a onda krenite u istraživanje i akciju!
 
 
1. Otvoreno razgovarajte
 
Vaš dečko nije čitač misli. Stavite mu do znanja da može lako da vas uzbudi i pre nego što se bacite na posao. Pokušajte da mu kažete šta volite, kao npr. Stvarno volim kad me ljubiš u vrat i dodiruješ me ovde" i da, pritom, rukama navodite njegove do mesta gde ih želite.
 
 
2. Igra u javnosti kao prva faza
 
Počnite predigru u javnosti. Pritisnite svoje telo uz njegovo, uhvatite ga za butinu a zatim mu lagano pređite vrhovima prstiju između nogu. Radite ovo na svakih pet minuta dok ne ostanete sasvim sami.
 
 
3. Potraga za zadovoljstvom
 
Istražujte tela jedno drugom i tragajte za novim erogenim tačkama. Lezite i pustite ga da primenjuje različite pristupe i dodire. Zatim se zamenite i vi njemu radite isto to. Niste sigurni gde da počnete? Ovi seksi pokreti bi trebalo da vam pomognu.
 
 
Neka potraje malo duže...
 
4. Igra jte igru
 
Zapišite sve stvari koje želite da radite tokom predigre na malim karticama. Položite ih naopačke na krevetu, izaberite jednu, isprobajte je i ponovite. Ili igrajte neku drugu bezobraznu igru, poput ove.
 
 
 
5. "Zapalite" ga
 
Izazivajte svog dečka dodirujući i ližući njegove erogene tačke. Kako ne bi doživeo orgazam, menjajte pokrete kada vidite da se sasvim uživeo u njih. Nastavite sa tim dok ne počne da moli za još.
 
 
6. Pričajte bezobrazno
 
Dok se pripremate na akciju, govorite stvari poput: "To mi tako prija...Samo nastavi". Ili: "Ljubavi, poludeću od toga". Ovo povećava vašu požudu a u isto vreme njemu stavljate do znanja da vam njegovi pokreti prijaju.
 
 
 
7. Doživite višestruke orgazam
 
Bilo oralnim seksom ili vašim omiljenim vibratorom, naterajte ga da vam pomogne da doživite orgazam. Žene imaju tu sreću da mogu da dožive višestruki orgazam – tako da, iskoristite to i imajte ih što je više moguće!