Pocetna » Zanimljivosti


Naga Sersei će ipak šetati Dubrovnikom?
  Ocenite članak: 0
pregleda: 348
Dodao/la: Gale
datum: 2014-08-27

Slike iz Naga Sersei će ipak šetati Dubrovnikom? Slike iz Naga Sersei će ipak šetati Dubrovnikom?


Dubrovačka biskupija danas je saopštila da nije zabranila snimanje jedne od ključnih scena pete sezone serije "Igre prestola" već samo snimanje scene u kojoj naga žena izlazi iz dubrovačke katedrale.


"Dubrovačka biskupija samo nije dopustila snimanje scene kako naga ženska osoba izlazi iz dubrovačke katedrale, a što je u skladu s normama hrišćanskog morala i osnovne pristojnosti. Kao što se, verovatno, ne bi dopustilo snimanje takve scene ni u katedralama u Londonu ili Vašingtonu, odnosno kraljičinim rezidencijama ili Beloj kući", navela je biskupija a prenosi sajt Index.hr."Biskupija nije zabranila niti može da zabrani snimanje scena na prostoru nad kojim nema ingerencija", navodi se u saopštenju Dubrovačke biskupije.

Elektronski mediji danas su preneli da je crkva zabranila snimanje scene u kojoj gola Sersei (igra je Lena Hedi) treba da prošeta od Katedrale do Sponze. Budući da je reč o jednoj od ključnih scena u petoj sezoni popularne serije, producenti su najavili da će tu scenu snimiti negde drugde.


IZVOR