Pocetna » Film


Najnoviji intervju sa kraljevima Nju Orleansa




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1125
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-18

Slike iz Najnoviji intervju sa kraljevima Nju Orleansa Slike iz Najnoviji intervju sa kraljevima Nju Orleansa Slike iz Najnoviji intervju sa kraljevima Nju Orleansa


Polufinale nas je sve ostavilo sa pitanjem “šta se upravo desilo”. Svi ti sklopljeni savezi, udruživanje sa vukodlacima, Elajžino izvinjenje. Izgleda da trenutno sve ide u korist našem omiljenom hibridu, kralju Nju Orleansa.


Marsel i Klaus su zajedno na čelu grada

Marsel se možda nije puno borio za svoje kraljevstvo, ali to ne znači da nema prikrivene razloge za to. Savezi se u Nju Orleansu non-stop menjaju, tako da ne možemo znati zasigurno da li će on i Klaus zajedno vladati, ili će i dalje raditi jedan protiv drugog. Čarls Majkl Dejvis i Džozef Morgan su za Collide ispričali šta budućnost nosi i njihovo putovanje kroz spin-off Vampirskih Dnevnika.



Džozef je poprilično uzbuđen što je postao glavna zvezda spin-off-a. Kada je prihvatio ulogu, nije imao pojma da će njegov lik biti toliko voljen i da će se tako brzo razvijati. Takođe je jako zahvalan zbog svojih fanova. Oni su verovali u njega i on nije zaboravio na njih!

Kako vreme prolazi, Džozef saznaje sve više o Klausu. Iako je oduvek znao da u Klausu ima više od zla, jako je uzbuđen da sazna šta je to što obeležava Klausa. Jedna od njegovih omiljenih stvari kod Klausa je ta što nikad ne znate šta će sledeće uraditi: on je jako iznenađujuć lik. Džozef kaže da će Klaus nastaviti da nas iznenađuje.

Džozef o njegovoj omiljenoj stvari kod Klausa:



Moja omiljena scena je u sedmoj epizodi četvrte sezone, kada izvodi Kerolajn na sastanak i oni vode taj razgovor, i onda joj on čita pismo o svojim inspiracijama koje je pronašao kraj jezera. To je prelepa scena. I onda, kada ga ponovo vidimo, on kolje dvanaest hibrida mačem i davi Tajlerovu mamu u fontani. To su njegove dve ekstremne strane.

Pričajući o Kerolajn i Klerolajn, fanovi su bili slomljenog srca zbog Klami scena koje su bile jako slične Klerolajn scenama. Dobra je stvar što producenti znaju kada šta da puste kako bi nam održali nadu. Džozef kaže kako je sve to lepo, ali u jednom trenutku se mora dati fanovima šta žele. Kaže da to može biti proces koji se nikad neće završiti.

Što se tiče Kerolajn, Džozef se drži priče da pisci ne bi ostavili fanove ili radnju, nakon one “Tajler je bio tvoja prva ljubav, ja nameravam da ti budem poslednja” rečenice. On misli da to dolazi, ali da će fanovi morati da se strpe malo. Kaže da još uvek ne zna kada će se to desiti, ali dopada mu se ta ideja.

Džozef priča o Kerolajn:

Uživam u činjenici da postoji neko u svetu ko ima takav uticaj na Klausa i o kome razmišlja na taj način. Poneo sam to u njegov život u Nju Orleansu. On je nosi sa sobom, ne mareći da li je ona tu samo na trenutak ili duže.

Džozef je imao da kaže nešto i o Marselovom i Klausovom prijateljstvu. Zaista uživa u njemu i smatra ga interesantnim. Njegova omiljena stvar u tom prijateljstvu je što, iako tu postoje sumnje i prikriveni motivi, Klaus ga zaista želi na svojoj strani, želi njegovo prijateljstvo.

Džozef smatra da je Klausu zaista potreban Marsel na njegovoj strani: on želi ono što je njegovo i želi Marselovo poštovanje. Klaus i njegova porodica su izgradili Nju Orleans, a ispada da Marsel dobija sve zasluge; Klaus samo želi da Marsel nauči svoju lekciju. Definitivno ne želi da Marsel umre u ovom trenutku.

Džozef priča o savezu sa Marselom:

On želi poštovanje koje misli da zaslužuje. Lepo je znati da još uvek postoji prijateljstvo i da tu još može biti uživanja, i lepo je biti u stanju da budeš na obe strane.

Čarls je bio pitan kako je on uopšte postao umešan u seriju. On se prijavljivao na audicije za Vampirske Dnevnike nekoliko puta, ali od toga nije bilo ništa. Takođe je pokušavao da bude deo serije The Following Kevina Vilijamsona, ali ni to nije urodilo plodom. Onda konačno dobija deo u seriji Uvod u anatomiju, a onda dobija i poziv od člana ekipe Vampirskih Dnevnika.

Čarls priča o svom putovanju do Originalnih:



Tri dana kasnije sam dobio audiciju i, čim sam pročitao prvih nekoliko rečenica scenarija, jednostavno sam znao da je to to. Još je Džozef glumio Klausa, a nas dvojica smo igrali poker, pre nekoliko godina! To je bila prva audicija na kojoj sam se prijavio za glavnu ulogu, i to već u prvoj sezoni. Prijavio sam se za audiciju sredinom januara i dobio ulogu 1. februara.

Čarls tvrdi da je za svaku ulogu koju je dobio i koju nije bila zaslužna sudbina! Kockice su se složile nakon osam-devet godina napornog rada, a sada neće da se znoji zbog malih stvari.

Čarls je pitan da li je bio nervozan zbog susreta oči u oči sa Klausom. Klaus može ponekad biti vrlo surov i zloban, tako da, da li je on bio zabrinut zbog toga? Čarls kaže ne! On zna Džozefa: Klaus je odlično pristajao Džozefu, koji mu je davao nešto svog stila i karaktera. Čarls kaže da su za sve zaslužni Džuli Plek i Majkl Narduči zbog stvaranja lika koji je tako specifičan.

Čarls priznaje da voli da glumi Marsela, a takođe voli i pozadinsku priču i flešbekove. Bio je iznenađen time kako se brzo kreće radnja u seriji, ali mu se to sviđa. Veoma je zadovoljan načinom na koji su pisci otkrili delove njegove prošlosti.

Čarlsovo mišljenje o Klausovom dolasku u grad:

Veoma je frustrirajuće. Kao kada tasmanijski đavo dođe i u vihoru podigne prašinu. Taj vihor vas usisa, a ja sam lik koji pokušava da ispuzi iz tornada.

Jedno od poslednjih pitanja u intervjuu je bilo: šta je Džozef pomislio o priči o bebi kada se pojavila. On je priznao da mu se priča svidela zbog drugog lika: znao je da će Fibin lik, Hejli, nositi bebu, ali nije ni sanjao da će to biti Klausova beba. Našalio se da mu je bilo potrebno dosta vremena da svari tu informaciju: nije bio spreman na to.

Ipak, Džozef voli priču o bebi, jer ona istražuje sve Klausove strane. Dobijamo bolji uvid u ovog monstruma gladnog za krvlju, i shvatamo da on nije samo to. Videli smo dirljive trenutke koje je imao sa svojom porodicom, majkom, sestrom, i sa Kerolajn, a sada ćemo videti još više takvih trenutaka sa bebom.

Džozef kaže da je lepo proširivanje likova kao što je Klaus, ako on odluči da brine o ovoj bebi. Videćemo više krhkih Klausovih momenata.

Originalni se vraćaju na male ekrane 14. januara 2014, na televiziji CW!


IZVOR