Pocetna » Film


Nakon što je pao Olimp, sad pada London
  Ocenite članak: 0
pregleda: 567
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-30

Slike iz Nakon što je pao Olimp, sad pada London Slike iz Nakon što je pao Olimp, sad pada London


Jedno od većih iznenađenja ove godine jest nastavak za akcijski triler Pad Olimpa koji će se snimati pod nazivom Pad Londona (London Has Fallen), prenosi HitFix.Pad Olimpa snimljen je na budžetu od 70 milijuna dolara, a zaradio je oko 160 milijuna (98 u SAD-u, 62 u ostatku svijeta) te je naišao na veliko razočarenja kod kritike i publike, no producenti se time očito ne zamaraju.

U nastavku ćemo ponovno gledati sva velika glumačka imena iz Olimpa: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett i Radha Mitchell pristali su na ponavljanje uloga, a scenarija će se ponovno primiti Katrin Benedikt i Creighton Rothenberger.Radnja novog filma seli se (očito) u London gdje agent Tajne službe Mike Banning (Butler) pokušava osujetiti teroristički plan za napad tijekom sprovoda britanskog ministra u Londonu. Naravno, jedini koji to mogu spriječiti uz Mikea su predsjednik SAD-a (Eckhart) i jedan britanski MI6 operativac.

Snimanje će početi 5. svibnja u Londonu, a dotad producenti imaju zadatak naći novog redatelja jer se Antoine Fuqua jedini neće pridružiti nastavku.


IZVOR