Pocetna » Zanimljivosti


Nastavnik ostavio porodicu zbog srednjoškolke




  Ocenite članak: 1
pregleda: 832
Dodao/la: Xardas
datum: 2012-03-03


Prošle godine Džordan Pavers(18) bila je učenica gospodina Džejmsa Hukera. Sada mu je devojka. On je zbog nje zatvorio vrata porodičnog doma. Ostavio je ženu i troje dece.
Zbog skandala koji je zadesio školu u Modestu četrdesetogodišnji nastavnik je dao otkaz. Majke su za proglasile za manipulatora, a okolina za sramnog preljubnika.

POČETAK LJUBAVI
Džordan je bila učenica Džejmsa Hukera od početka srednje škole, ali se ništa nije dogodilo do prošlog septembra kada je ona napunila 18 godina.
- Gledao sam je kao učenicu, kao i sve druge bez bilo kakvih ljubavnih ili emotivnih sklonosti. Međutim, sve se promenilo pre nekoliko meseci - rekao je nastavnik.
Koliko je ovo romantično Džordanina majka Tami nije mogla da razume. Pokrenula je zvaničnu policijsku istragu. Ona je ubeđena da je njenu ćerku zaveo stariji čovek, jer je otkrila poruke i mejlove sa datumima pre njenog punoletstva. On, s druge strane, tvrdi da je zaljubljen u mladu devojku sa kojom planira budućnost.
VIŠE OD LJUBAVNIKA
A Džordan koja je veoma tiha i nežna, više podseća na devojčicu od 15 nego devojku od 18 godina, kaže da je njen izabranik za nju više od ljubavnika.
- Nas dvoje živimo zajedno. Lepo mi je, mada mi nije lako jer više ne idem u školu. Poslednju godinu ću završiti na vanrednim časovima.
I dok ljubavni par uživa, njena majka ne prekida borbu da povrati ćerku. Napravila je nekoliko grupa na Fejsbuku, sajt i plakate kojima proziva nastavnika Džejmsa Hukera.