Pocetna » Film


Netflix-ov "One Piece" je već obnovljen za drugu sezonu




  Ocenite članak: 2
pregleda: 872
Dodao/la: Nutella92
datum: 2023-09-24

Slike iz Netflix-ov Slike iz Netflix-ov


Obožavaoci One Piece serije se mogu slobodno radovati! Netflix je zvanično obnovio svoju live adaptaciju za drugu sezonu, samo dve nedelje nakon njene premijere 28. avgusta.

Vest je objavljena uz video od kreatora One Piece-a i izvršnog producenta Netflixove serije Eiičiro Ode, koji je govorio preko Transponder Snail-a.

"Izgleda da ljudi širom sveta uživaju u seriji, što čini da sav naporni rad produkcijskog tima bude isplativ," rekao je Oda u najavi, i dodao. "...Dve nedelje nakon lansiranja, upravo sam dobio neke sjajne vesti: Netflix je odlučio da obnovi seriju!"

U saopštenju za štampu o obnavljanju, Netflix je rekao da će detalji o broju epizoda i priči biti objavljeni kasnije. Prva sezona je imala osam epizoda koje su trajale između 50 i 60 minuta svaka.

Oda je naglasio da će "još uvek trebati vremena da se scenariji pripreme", moleći publiku za strpljenje. Takođe je nagovestio da će Straw Hats "trebati sjajnog doktora", najavljujući tako uvođenje omiljenog lika fanova, Tony Tony Choppera.

Pojavljivanje Choppera je visoko iščekivano, sa spekulacijama fanova o tome kako će Netflix izvesti live adaptaciju ovog mališana. Ko-autor serije Steven Maeda priznao je u opširnom intervjuu sa američkim kolegama da će adaptacija Choppera zaista biti "izazov", iako izgleda da je to izazov kojeg će se uskoro prihvatiti.

Odina tvrdnja da još uvek treba pripremiti scenarije delimično protivreči ranijim izjavama produkcijske kompanije One Piece Tomorrow Studios, sa izvršnim direktorom Martyjem Adelsteinom koji je u nedavnom intervjuu sa Variety rekao da "imamo spremne scenarije" ukoliko se serija obnovi.



IZVOR