Pocetna » Ljubav i Sex


Ni muvanje nije što je nekad bilo




  Ocenite članak: 0
pregleda: 833
Dodao/la: Sanja
datum: 2012-07-08



Strahujući šta bi muškarci mogli da pomisle o njima žene se često drže ovog prvila, a postoji čak i mišljenje da je tek treći sastanak pravo vreme za seks

To međutim, može potpuno da ubije spontanost u tek započetoj vezi . Umesto toga pustite da se stvari odvijaju svojim tokom i da se prvi seks dogodi onda kad to oboje želite, bez obzira da li ste izašli na prvi, treći ili deseti sastanak.

ČEKAJTE DA VAM ON PRIĐE
Staromodno pravilo koje ženama brani da preuzmu inicijativu. Ako sretnete muškarca koji vam se dopada zašto da mu ne priđete i ne pozovete ga na sastanak? Možda nećete imati drugu priliku, a osim toga muškarci vole žene koje su spremne da preuzmu inicijativu.

MUŠKARAC UVEK PLAĆA RAČUN
Ovo pravilo datira još iz vremena kada su svi muškarci zarađivali više od žena. Danas to nije slučaj, mnoge žene zarađuju više od muškaraca, pa zaboravite na pravila o plaćanju, odlučite o tome u trenutku. Najbolje je da jednom platite vi, a drugi put on.

NIKAD NE POMINJITE BIVŠE
Ovo pravilo je delimično tačno. Vaš novi partner ne želi da sluša satima o vašem bivšem dečku li mužu, ali ideja da nikada ne pominjete svoju ljubavnu prošlost je davno prevaziđena. Ako svoje bivše nikada ne pominjete vaša seksulana prošlost bi mogla da deluje kao tabu tema.

NE IZLAZITE ODMAH POSLE RAZVODA
Mnogi će vam reći da posle razvoda ne bi trebalo da izlazite neko vreme. I to: mesec za svaku godinu koju ste proveli u braku. Prekršite ovo pravilo i izađite onda kada se vi osećate spremno za zabavljanje sa drugim ljudima.

AKO NEMA VARNICA OTPIŠITE GA
Ovo pravilo nametnuli su romantični filmovi koje žene sve više gledaju. Ne mora da znači da veza neće uspeti ili da vam se muškarac neće dopasti samo ako na prvom sastanku nema hemije. Seksulana hemija jeste važna ali ne možete uvek da je osetite na samom početku.

NE GOVORITE DA ŽELITE DECU
Osim što je staromodno ovo pravilo je i nepošteno. Žene su ga nametnule iz straha da bi on mogao da se uplaši od braka i obaveza. Ne morate o tome da razgovarate čim se upoznate ali svakako je bolje da na početku veze znate šta oboje planirate u životu.