Pocetna » Film


Novosti iz Warcrafta
  Ocenite članak: 0
pregleda: 301
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-09


Redatelj Duncan Jones je u nedavnom intervjuu otkrio neke novosti vezano uz popularnu franšizu


Warcraft još nije ni ugledao svjetlo dana no redatelj Duncan Jones već razmišlja o potencijalnom nastavku. Redatelj je objasnio kako će blockbuster koji dolazi sljedeće godine savršeno ocrtati svijet u kojem se Warcraft odigrava te će, iako će film biti samostalan, ostaviti dosta mjesta za nastavak priče.

Jones je u intervjuu za kineski Mtime objasnio kako točno zna što se od njega očekuje sa prvim Warcraft filmom te usmjerio tu misao u ideje kako bi film mogao napraviti mjesta za veliku filmsku franšizu.

"Znam da je moj posao prvo utemeljiti određene likove, mjesta i kulture kroz priču koja će razveseliti široku publiku. Nadam se da će ljudi, ako dobro odradim svoj posao, željeti znati i vidjeti još. Svakako je tu još puno toga što se treba ispričati.", rekao je Jones.
Svakako je još prerano da se priča o nastavcima kada prvi film tek stiže za više od godinu dana no jasno je da Legendary Pictures očekuju da ova priča bude samo prva u nizu s obzirom na opsežnu mitologiju koju je dugogodišnja franšiza video igara stvorila. Kakva budućnost čeka Warcraft vidjet ćemo nakon 11. ožujka 2016. kada film kreće s prikazivanjem.


IZVOR