Pocetna » Film


Odabran Black Bolt za seriju "Marvel's Inhumans"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 751
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2017-03-01


Marvelova nova serija "Marvel's Inhumans" odabrala je Ansona Mounta kao predvodnika glumačke ekipe i vođu Inhumana


Inhumani su pronašli svog vođu: zvijezda serije Hell on Wheels Anson Mount pridružio se glumačkoj ekipi nadolazeće Mount će glumiti Black Bolta, zagonetnog kralja Inhumana, koji ima toliko moćan glas da i najmanji šapat ima snagu da uništi grad.

"Anson voli izazov igranja lika koji komunicira bez govora.", rekao je Jeph Loeb, šef Marvelovog televizijskog odjela: "Njegovo oduševljenje pomiješano sa njegovim izraženim, skoro pa kraljevskim stavom, olakšali su nam odabir njega za ulogu Black Bolta."

Scott Buck, izvršni producent i showrunner serije, također je zadovoljan ovim odabirom: "Black Bolt je lik čija se duboka kompleksnost mora iskazati bez da kaže ijednu riječ, i vrlo sam uzbuđen što imamo Ansona u svojoj ekipi koji će ovom liku udahnuti život."Mount se tako pridružio Iwanu Rheonu, koji je nedavno odabran za ulogu njegovog brata Maximusa.

Roel Reine će režirati prve dvije epizode Inhumansa, koje će premijeru imati ekskluzivno u Imax kinima u dvotjednom periodu u septembru, prije nego se prebace na televizijske ekrane. superjunačke serije.


IZVOR