Pocetna » Zanimljivosti


Omiljeni mafijaši ponovo na velikom platnu!
  Ocenite članak: 0
pregleda: 807
Dodao/la: Casper
datum: 2019-03-01


Robert De Niro i Al Paćino u režiji Martina Skorsezea!
Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman) u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džoa Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.
Priča "The Irishman" bazirana je na knjizi "I Heard You Paint Houses" autora Čarlsa Branta u kojoj je priča o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe predstavljena iz perspektive njegovog navodnog ubice, Irca Frenka Širana. Film je režirao fantastični Martin Skorseze.

Ovo će biti najskuplji Skorsezeov film do sada s obzirom na to da je radnja filma smeštena u dva razdoblja u kojima će morati da se digitalno dorade likovi koje tumače Robert De Niro, Al Paćino i Džo Peši.

Naime, De Niro će za potrebe filma morati da izgleda kao da mu je 30 godina, a koristiće se slični efekti kao u filmu "The Curious Case of Benjamin Button".
De Niro u filmu tumači ulogu Širana, plaćenog ubicu koji radi za mafiju. On je najverovatnije povezan sa ubistvom Hofe kojeg glumi Paćino.
Džo Peši igra ulogu Rasela Bafalina, šefa mafije poreklom iz Sicilije čija je misija ujediniti kompletnu istočnu obalu u Koza Nostra organizaciju. Njegov protivnik je Anđelo Bruno kojeg glumi Harvi Kajtel.

"The Irishman" je u potpunosti producirao Netflix, a film će premijerno biti prikazan na jesen ove godine.


IZVOR