Pocetna » Film


Peter Capaldi otkrio zašto neće snimati više epizoda
  Ocenite članak: 0
pregleda: 668
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-09-29


Kultna serija "Doktor Who" po sezoni ima samo desetak epizoda što je za obožavatelje jednostavno premalo


Čini se kako između dvije sezone kultne serije Doctor Who prolazi jako puno vremena. Kao i sa svakom serijom čija sezona ima oko desetak epizoda, sezona vrlo brzo završi i onda opet predstoji skoro godinu dana čekanja do početka nove. No nisu obožavatelji jedini koji bi željeli malo više Doktora - BBC bi jednako rado želio da se snime dodatne epizode.

Međutim, cijela ekipa koja radi na seriji, uključujući glavnog glumca Petera Capaldija, odbila je prijedlog za snimanje dodatnih epizoda. Prema Capaldiju, razlog za odbijanje jest da bi mogli napraviti još epizoda, ali ne bi mogli napraviti još dobrih epizoda.Ovog vikenda Capaldi je razgovarao sa britanskim Mirrorom. Naravno, na tapetu je došlo i pitanje o snimanju dvije sezone godišnje. Capaldi je otkrio koji je glavni problem u tome: jednostavno je preumoran.

"U produkciji smo od 6. januara i ekipa, koja je fantastična, je iscrpljena. Jednostavno dođeš do određene točke kada više ne možeš natjerati ljude da rade više, radimo najbolje što možemo da napravimo seriju vrlo visoke kvalitete. Kada bi to radili cijelu godinu bilo bi žrtava: jedna od žrtava bila bi kvaliteta serije.", otkrio je Capaldi.

Britanska televizija uvijek se usmjeravala više na kvalitetu seriju nego na kvantitetu (primjer je i fantastična serija Sherlock koja po sezoni ima samo tri epizode) tako da je posve jasno zašto BBC ne želi "natjerati" ekipu serije Doktor Who na više posla.


IZVOR