Pocetna » Film


Peter Dinklage postaje lovac na glave




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1074
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-23


Peter Dinklage postat će lovac na glave u filmu temeljenom na romanu Joea Lansdalea The Thicket.

Radnja kriminalističkog trilera je smještena u Istočni Teksas početkom 20. stoljeća, te prati nedužnog mladića imena Jack koji odlazi u misiju spašavanja svoje sestre nakon što je otme nasilni ubojica Cut Throat Bill i njegova banda. U tome mu pomaže lukavi lovac na glave po imenu Shorty (Dinklage), alkoholičar čiji je otac bivši rob, a majka prostitutka te njih dvojica odlaze u osamljeni dio Teksasa zvan Big Thicket, gdje vlada kaos i krvoproliće. Pretpostavljamo da će se zvijezda Igre prijestolja tamo osjećati kao kod kuće!

Gianni Nunnari producira film s Dinklageom i svojim dugogodišnjim menadžerom Davidom Ginsbergom kroz svoju novoosnovanu produkcijsku kuću Hollywood Gang. Shannon Gaulding također će se pridružiti projektu kao producentica.

“Mračna vizija Joea Lansdalea oživjet će u rukama brilijantno talentiranog Petera Dinklagea koji će utjeloviti lik Shortyja - to je moj san” izjavio je Nunnari. “Ovo je film sa stilom i oštrinom koji je Hollywood Gang čekao; srećom sve smo te osobine pronašli u ovoj knjizi. Jedva čekamo da film podijelimo s publikom diljem svijeta.”

Dinklage je najpoznatiji po ulozi Tyriona Lannistera u HBO-ovoj hit seriji Igra prijestolja, za koju je dobio nagrade Emmy i Golden Globe. Nedavno je uz Adama Sandlera završio snimanje filma Pixels.

Nunnari je producirao filmove Se7en i 300, a trenutno radi na filmovima Napoleon i Blood In, Blood Out.


IZVOR