Pocetna » Film


Pogledajte: "Neuravnoteženi hotel" na liticama Perua
  Ocenite članak: 0
pregleda: 299
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-21

Slike iz Pogledajte: "Neuravnoteženi hotel" na liticama Perua Slike iz Pogledajte: "Neuravnoteženi hotel" na liticama Perua Slike iz Pogledajte: "Neuravnoteženi hotel" na liticama Perua Slike iz Pogledajte: "Neuravnoteženi hotel" na liticama Perua


U Limi, prestonici Perua, planirana je izgradnja hotela u obliku džinovskog iskrivljenog rama. Nesvakidašnji objekat će poslužiti kao okvir za Tihi okean, s jedne, i Ande, s druge strane.Objekat je za neimenovanog privatnog klijenta dizajnirao madridski arhitektonski studio OOIIO. “Neuravnoteženi hotel”, kako glasi njegov privremeni naziv, treba da postane jedan od simbola Lime, gde će biti podignut na litici izvan gradskog centra.Planirano je da hotel ima 125 soba, restoran, salu za konferenciju i izložbeni prostor.

Arhitekte kažu da su se odlučili za neuobičajeni oblik rama zato što bi tradicionalna struktura zaklonila veličanstven pogled.- Zahvaljujući neobičnom obliku, prelepi predeli još više se ističu, jer smo ih uramili - kažu dizajneri.

Projekat je naručio privatni klijent iz Južne Amerike, ali da bi bio realizovan potrebna je dozvola gradskih planeraOvo je drugi inovativni predlog pomenutog španskog arhitektonskog studija namenjen glavnom gradu Perua. Prvi je bio pešački most inspirisan nakitom starih Inka koji će povezivati okruge Miraflores i Baranko.


IZVOR