Pocetna » Film


Preminula Carol Ann Susi, Mrs. Wolowitz iz „Teorije velikog praska“
  Ocenite članak: 0
pregleda: 487
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-12


Nakon kratke borbe s agresivnim rakom, glumica je izgubila bitku u 62. godini


Carol Ann Susi , najpoznatija kao (glas) Mrs. Wolowitz u seriji Teorija velikog praska, preminula je jučer nakon kratke bitke s rakom.

Glumica je napustila svijet u 62. godini, a u raznim televizijskim emisijama i serijama počela se pojavljivati još 1970-ih.
Rođena u Brooklynu, zbog studija glume se preselila u New York i kasnije u Los Angeles gdje je u 1970-ima dobila ulogu Kolchakove tajnice u filmuThe Night Stalker. Od poznatijih televizijskih uloga pamtimo je po serijama Seinfeld, Murphy Brown, Kafić Uzdravlje, Lud za tobom, Just Shoot Me i Dva metra pod zemljom.

U Teoriji velikog praska Carol Ann Susi mogli smo čuti više desetake puta kao (pre)zaštitnički nastrojenu majku Howarda Wolowitza (Simon Helberg).

„Naša zajednica izgubila je danas vrlo voljenu članicu koja je neponovljivo utjelovila ulogu Mrs. Wolowitz. Iako gledatelji njezin lik nikada nisu vidjeli, Carol Ann Susi ih je svejedno uvijek mogla nasmijati “, stoji u izjavi Chucka Lorrea, Stevena Molara i Billa Pradyja, izvršnih producenata serije.


IZVOR