Pocetna » Film


Prvi epski trejler i datum izlaska serije "Monarch: Legacy of Monsters"




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1114
Dodao/la: Nutella92
datum: 2023-09-24

Slike iz Prvi epski trejler i datum izlaska serije Slike iz Prvi epski trejler i datum izlaska serije Slike iz Prvi epski trejler i datum izlaska serije


Apple TV+ je objavio prvi trejler za svoju iščekivanu spin-off seriju o Godzili pod nazivom Monarch: Legacy of Monsters, kao najavu pre nego što serija počne sa emitovanjem 17. novembra.

U seriji igraju otac i sin, Kurt i Wyatt Russell, tumačeći istog lika u različitim životnim dobima. Serija istražuje tri generacije intriga povezanih sa čudovištima i zemljotresnim događajem koji može imati ogromne posledice na živote, posebno kada je reč o legendarnom kaiju Godzili.

Objavljen materijal pruža gledaocima nekoliko ranih nagoveštaja o misteriji u srcu priče, predstavljajući dvoje srodnika koji pokušavaju da otkriju porodičnu vezu sa tajanstvenom organizacijom Monarch. Trag ih vodi u svet čudovišta i niz zečju rupu do vojnog oficira Lee Shaw-a, kog igraju Russellovi.

Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett i Elisa Lasowski upotpunjuju glumačku ekipu uz Kurta i Wyatta. U najavi se takođe pojavljuje John Goodman u kameo ulozi, reprizirajući svoju ulogu kao William "Bill" Randa iz filma Legendary Pictures iz 2017. godine, Kong: Skull Island.

Monarch: Legacy of Monsters je serija od 10 epizoda iz MonsterVerse-a koju su zajedno kreirali i producirali Matt Fraction i Chris Black. Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka i Takemasa Arita takođe su izvršni producenti, zajedno sa Matt Shakmanom koji režira prve dve epizode, koje će biti objavljene 17. novembra, a potom će se emitovati svake nedelje po epizoda.



IZVOR