Pocetna » Zanimljivosti


"HIMYM" urnebesnim videom najavljuje NOVU SEZONU!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1037
Dodao/la: Orion
datum: 2013-07-24


Na Comic-Conu je konferencija ekipe koja radi na seriji Kako sam upoznao vasu majku proglašena jednom od dosadnijih, no ipak postoje neke zanimljive pojedinosti koje smo mogli saznati.


TVLine prenosi kako nas u prvoj epizodi zasad posljednje sezone koja počinje 23. rujna možda čeka poveznica s Igrom prijestolja. "Nismo isključili mogućnost da se u prvoj epizodi pojavi Igra prijestolja! Nakon što smo otkrili da je Barney veliki fan Billyja Zabke iz Karate Kida, sada ćemo otkriti da je i fan kralja Joffreya. Ili da nije!", neodlučan je jedan od izvršnih producenata Craig Thomas koji je to nazvao crossoverom.


Fanovi serije već dobro znaju kako će se posljednja sezona baviti isključivo jednim danom, vjenčanjem Barneya i Robin na kojem Ted upoznaje majku. Navodno će susret s majkom biti ispričan kroz viđenja svakog lika pojedinačno da bi je na kraju i Ted konačno upoznao.


Craig Thomas i Carter Bays objasnili su: "Želimo naglasiti koliko je to vjenčanje, taj dan bitan. Nećete vidjeti samo sitnice, u sekvencama će se izmjenjivati desetljeća , malo ćemo biti u prošlosti, malo u budućnosti. Jedna epizoda će biti samo o šamaru koji Barney mora dobiti!"


Kako bi dokazali da su svjesni da se priča blago rečeno otegnula napravili su šaljivi video koji je pušten na samom Comic-Conu. Fanovi su podijeljeni; dok su se jedni dobro nasmijali, drugi smatraju da su pretjerali. Procijenite sami!



IZVOR