Pocetna » Film


"Ratovi zvezda" imaju novog-starog scenaristu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 792
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-26

Slike iz "Ratovi zvezda" imaju novog-starog scenaristu


"Epizoda VII" iz nastavka serijala "Ratova zvezda" dobila je novog scenaristu, nakon što je prvobitno angažovani Majkl Arndt zamenjen veteranom Lorensom Kasdanom.

Tako će sada zajedničkim snagama scenario za "Epizodu VII" napisati režišer filma Džej Džej Abrams i Lorens Kasdan, koscenarista za filmove "Imperija uzvraća udarac" i "Povratak džedaja".

Scenarista "Priče o igračkama 3", Majkl Arndt je prvo bio angažovan za pisanje scenarija za nastavak "Ratova zvezda" u novembru 2012. godine, ali je sada zamenjen veteranom iz ove poupularne filmske franšize, koji je bio i savetnik prilikom odluke da se krene u snimanje nove naučnofantastične trilogije.



Ketlin Kenedi iz "Lukas filma" je u saopštenju za javnost napisala da je "izuzetno uzbuđena" da se sada na pravljenju filma nalaze zajedno Džej Džej Abrams i Lorens Kasdan i da je malo ljudi koji fundamentalno poznaju način na koj stvari funkcionišu u ovom filmskom serijalu, a da je Kasdan svakako jedan od njh.

"Fantastična je stvar da je u povratku na veliki ekran on uključen u stvaranje novih avantura u "Ratovima zvezda", a Džej Džej Abrams je opet na svoj način fantastičan pripovedač. Majkl Arndt je sa svoje strane obavio fantastičan posao i već sada imamo materijal koji nam omogućava da krenemo u ozbiljnu produkciju filma", dodala je.

U saopštenju je takođe potvrđeno da će snimanje početi narednog proleća u "Pajnvud" studijima u Bakingemširu u Engleskoj, a u bioskopima bio trebalo da premijerno bude prikazan 2015. godine.

Za sada još uvek nije poznata kompletna glumačka ekipa koja će biti angažovana u filmu, ali se prema ranijim informacijama očekuje da će se originalna postava (Harison Ford, Mark Hamil i Keri Fišer) pojaviti u filmu. Nagađa se da bi u njemu mogli da igraju i Sirša Ronan, Majkl Bi Džordan i Benedikt Kamberbač.


IZVOR