Pocetna » Ljubav i Sex


Seks bez greske
  Ocenite članak: 0
pregleda: 722
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-07


Različitost je ono što spaja, ali i razdvaja polove. Da bi se postigao sklad, naročito u krevetu, muškarac i žena treba da prepoznaju želje onog drugog

Uzmite stvar u svoje ruke... Jači pol voli dominantne žene koje preuzimaju inicijativu.

Muškarci i žene su različiti. Upravo zato vrlo često dolazi do nesporazuma u krevetu, jer ono što je jasno jednoj strani, ne mora nužno da bude jasno i drugoj. Žene posebno vole da njihovi partneri razumeju šta one žele, dok muškarci vole kada je njihova partnerka dominantna. Postoje neka uopštena i generalna pravila koja mogu da se primene na sve žene i muškarce, a ana vam otkriva i koja.

One vole dugu predigru. Istina, žene nemaju ništa ni protiv seksa na brzaka, ali pravi doživljaj za njih je dugo zavođenje uz mirisne sveće, laganu muziku i nežnu masažu. Ako želite pored sebe zadovoljnu ženu, priredite joj ponekad takav tretman.

Iako žene nisu vulgarne, ipak nisu ni svetice. Tu i tamo vole da dobiju „prljave" SMS-ove ili imejlove. Iznenadite ih time, pa će i one iznenaditi vas. Takođe, žena ceni vatreni seks više nego rutinsko obavljanje posla. Svakoj ženi je veoma bitna intimnost i posle vođenja ljubavi. Zato nikako nemojte odmah posle seksa da idete na tuširanje ili da gledate televiziju, jer će ona to shvatiti kao vašu odbojnost prema seksu s njom i njenom telesnom mirisu. Pored toga, vole kad su muškarci muškarci, ali vole i kada uvažavaju njihovo mišljenje i ne glume superiorne mužjake.

Žene vole
l dugu predigru
l „prljave" SMS poruke i imejlove
l kad su muškarci muškarci
l pažnju i nežnosti
Ne vole
l kada preteruje s mokrim poljupcima
l kada on navali na grudi
l zanemarivanje posle seksa
Muškarci vole
l kada partnerka priča „prljavo"
l kada žena preuzme kontrolu
l da se ona samozadovoljava
l da čuju svoje ime u žaru strasti
l kada izvodi zavodljivi ples
Ne vole
l sve što može da im izazove bol
l previše mirišljavih sveća i ulja
l kada žene koriste razna pomagala
l fokus na samo jednu erogenu zonu

Iako je mnogima prva asocijacija na seks u krevetu rutina i dosada, mnogo žena spavaću sobu ipak smatra daleko boljom opcijom od seksa u kuhinji, kupatilu ili hodniku.

Jači pol, s druge strane, voli dominantne žene koje preuzimaju inicijativu, zato uzmite stvar u svoje ruke i vodite glavnu reč. To će ih svaki put oduševiti. Takođe im je uzbudljivo kada se žena samozadovoljava, ili kada izvodi zavodljivi ples u njegovom krilu. To će mu pružiti priliku da gleda, dira i uživa.

I oni, kao i žene, vole kada partnerka priča „prljavo", ali s merom. Zato, budite bezobrazne i grube, ali pripazite da ne postanete vulgarne. Pored toga, muškarac voli kada izgovarate njegovo ime u žaru strasti. To je stvar koja će izludeti baš svakog. Samo, budite sigurne da je, pre nego što ga izgovorite, ime pravo.

I na kraju, za razliku od muškaraca, žene ne žele uvek seks. Ponekad imaju dane kada se osećaju debelo, kada su pod pritiskom na poslu ili ne osećaju bliskost prema partneru. Tada jednostavno nisu za seks, ali ako vi ipak insistirate, svakako će pomoći da ih pre toga saslušate i kažete im da su lepe i poželjne.