Pocetna » Ljubav i Sex


Seksi ideje za svaki dan u nedelji.
  Ocenite članak: 2
pregleda: 448
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-04-02


Kako naći više vremena za sve blagodeti koje nam seks nudi? Trik je u tome da promenite svoj svakodnevni pristup i probate nove ideje još ove nedelje.

Većina seksualni život stavlja nisko na listu prioriteta, daleko ispod rada, sna, brige o deci, a ponekad se i gledanje utakmice bolje kotira. Promenite raspored uz pomoć sledećih ideja.

PONEDELJAK: ANTISTRES SEKS
Prvi dan u nedelji je veoma napet. Vikend je završen a još jedna naporna nedelja je pred vrama. Pobedite stres jednim laganim opuštajućim seksom sat vremena posle večere. Počnite tako što ćete svom partneru priuštiti jednu erotsku masažu.

UTORAK: NA BRZAKA
Stigli ste kući sa posla. Bacite se na jedan brz i strastven seks pre nego što stomake napunite večerom, posle će vas mrzeti i da se pomerite. Kuhinja je odlično mesto za ovu kratku, ali slatku epizodu.

SREDA: AKCIJA NA KAUČU
Kao da ste ponovo u srednjoj školi. Ležite na kauču i gledate film. Dok se radnja filma lagano privodi kraju krenite u akciju. Lezite preko nje, ljubite ga po vratu i ramenima, a on će za nekoliko minuta poželeti da pokida vašu odeću.

ČETVRTAK: LENJI SEKS
Radna nedelja je pri kraju, a vi ste na izmaku snage. Evo idealne poze ne ne zahteva mnogo napora, a pruža veliko zadovoljstvo. Oboje morate da legnete na bok, muškarac iza žene. U ovoj pozi možete da probate neke prilično zanimljive poteze, jer je veoma intimna.

PETAK: AGRESIVAN SEKS
Koji je najbolji način da upotrebite tu divljačku energiju koju su iz vas izvukli problemi na poslu? Seks, naravno.
Sačekajte partnera još na vratima i umesto da započnete svađu, kao što obično radite kada vas problemi pritisnu poljubite ga odmah i još na vratima počnite da ga svlačite.

SUBOTA: SEKS POD TUŠEM
Ah, ta subota! Kad bi trajala cele nedelje! Dan za uživanje i odmor.
Predložite partneru zajedničko tuširanje, kao dobru predigru za strastvene trenutke koji će uslediti.

NEDELJA: JUTARNJI SEKS (DVA PUTA)
Provedite pola dana u krevetu, ali ne gledajući televiziju.
Iskoristite nedeljno prepodne za seksi ludiranje. Imate snage, juče je bila subota povratili ste energiju, pa navalite.
Najmanje dva puta, jednom vi smislite scenario, a drugi put neka on bira pozu.