Pocetna » Film


Serija ''Pretty Little Liars'' se nastavlja: Šta nas očekuje u novim epizodama?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1265
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-08-22


Tvorci serije kažu kako ne moramo brinuti da će im ponestati materijala za nove sezone, što su pokazali i na kraju posljednje epizode


BEZ BRIGE, u ovom članku nećemo odati tko je "A".

U ljetnom finalu 6. sezone ova superpopularne serije gledatelji su napokon uspjeli doznati tko je "A", odnosno osoba koja već godinama maltretira glavne likove te zašto to radi.

Nakon prvotnog olakšanja fanova, uslijedilo je pitanje - a što sad?

Tvorci serije kažu kako ne moramo brinuti da će im ponestati materijala za nove sezone, što su pokazali i na kraju posljednje epizode.



Što ćemo gledati u novim epizodama?

Na kraju posljednje sezone, radnja nas je odvela 5 godina unaprijed te smo vidjeli ozbiljno obučenu Alison kako piše na ploču svoje novo ime "gospođa Rollins" (pretpostavljamo da je postala učiteljica i udala se u međuvremenu). Ostale djevojke uzbuđeno ulaze u učionicu te upozoravaju Ali da je "on stigao" i da moraju hitno nešto poduzeti.

Za portal The Hollywood Reporter, Marlene King otkrila je još neke detalje iz novih epizoda:

- Hanna će se zaručiti

- Novi zločinac biti će poznat pod nazivom Big Bad

- u seriju će se vratiti i Jenna

- na kraju 6. sezone gledat ćemo vjenčanje, no još se ne zna čije

- cure će 5. godina biti razdvojene, a zatim se ponovno spojiti u 7. sezoni


Još jedna zanimljivost:

Glumica Lucy Hale (koja glumi Ariu) u intervjuu za časopis "V" rekla je kako će završiti sa snimanjem ove serije s krajem listopada 2016. godine. Zbog toga su krenule glasine kako Lucy napušta ovu seriju, no tada završava snimanje 7. sezone, što znači da će Aria biti prisutna u svim epizodama. "Ne napuštam PLL do samog kraja. Želim da to svi znaju.", napisala je Lucy na svom Twitter profilu i tako zaustavila šuškanja.


IZVOR