Pocetna » Ljubav i Sex


Skriveni signali – čitajte između redova
  Ocenite članak: 0
pregleda: 531
Dodao/la: Anna_Anna
datum: 2012-04-11


Žene neretko, prilikom upoznavanja muškarca ili pak prilikom sastanka sa istima suptilno pokazuju svoju nezaitereovanost. Predstavljamo vam nekoliko sigurnih znakova kada žena nije zaintrigirana muškarcem.

Lažni osmeh


Kada se žena muškarcu iskezi u lažni osmeh, to je siguran znak da nije zaiteresovana za njega. Neretko je to samo pokazatelj da se očajnički trudi da bude učtiva i pristojna, dok joj je u društvu određenog muškarca smrtno dosadno.

Način na koji priča

Odgovori koji sadrže jednu reč mogu pokazati nestrpljenje zbog prisutnosti određenog muškarca. Romantični razgovori su obično spori, te je ovo siguran pokazatelj da se žena dosađuje. Još ako stalno zeva i govori kako je umorna jer sutra ide na posao, sigurno želi da “pobegne” od muškarca.

Barijera

Žena koja na sastanku sa muškarcem sedi podalje od njega, to može značiti da joj se on ne sviđa. Čak i ako žena sedne do muškarca, a pritom stavi svoju torbicu između, situacija nikako nije prihvatljiva.

Gledanje u oči ili nedostatak istoga


Ukoliko se nađe na sastanku, a prilikom razgovore zuri u pod ili gleda u svoje nokte, žena se dosađuje. Sastanak se neće slavno završiti jer žena mora da bude zaintrigirana.