Pocetna » Film


Snimanje "Assassin's Creeda" sigurno počinje ove godine
  Ocenite članak: 0
pregleda: 683
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-05-02


Michael Fassbender je otkrio kako snimanje započinje u rujnu te da nije sigurno da će baš on igrati Desmonda Milesa


Svestrani Michael Fassbender dobrano se prihvatio filmskog projekta Assassin's Creed, uzevši ga pod svoje krilo i, kako se čini, konačno ga poguravši prema naprijed.

U nedavnom razgovoru s novinarima ComingSoona Michale Fassbender je ponešto otkio o budućnosti filmske adaptacije.

Napokon, nakon što se projektu pridružio glasoviti redatelj Justin Kurzel, te nakon što je uz Fassbendera otkrivena i Marion Cotillard kao jedna od glavnih glumica, dobivamo i definitivni početak produkcije filma.

Dakle, s velikom radošću možemo prenijeti da će snimanje filma započeti već ovoga septembra.

Na pitanja o zastojim u predprodukcijskom procesu i dugom razdoblju koliko je trebalo da se "Assassin's Creed" dovede do kakve takve konkretizacije, Fassbender je spremno i mudro odgovorio. Objasnio je to cijenom uspostavljanja dobre priče, koju su htjeli napraviti kako spada.

Iako je čvrsto držao sve sadržajne informacije za sebe, bacio je sjenu sumnje na dosadašnju pretpostavku kako će on sam uskočiti u cipele glavnog junaka Desmonda Milesa riječima - Ne slušajte ono što oni govore, to je prvo pravilo.

Michael Fassbender je još podijelio i slatke tegobe prepričavanja priče u drugačijem mediju, ali i teškoću biranja onih ključnih dijelova bez kojih priča ne može, odnoseći se na duboko vrelo informacija koje igra u svome izvornom formatu donosi.

Nadajmo se da je priča zadržala dovoljno čari igre Assassin's Creed i da će njezin prijelaz na filmska platna zadržati privlačnost vjernih obožavatelja. Za sočnije informacije morat ćemo sačekati da započne produkcija na "Assassin's Creedu".

Film bi trebali gledati u kinima 21. decembra 2016. godine.


IZVOR