Pocetna » Film


Snoop Dogg u dokumetarcu ESPN-a
  Ocenite članak: 0
pregleda: 269
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-21


Dokumentarna serija 'Snoop & Son: A Dad's Dream' prikazuje Snoop Dogga i njegovog talentiranog sina tijekom nogometne regrutacije


Znali smo kako Snoop Dogg nije samo popularni celebrity i nakićeni bogati reper, ali njegov novi pothvat, odnosno obiteljski projekt u kojeg se sada zdušno bacio prikazuje ga u novom svjetlu. Iako je ovog puta u središtu pozornosti njegov sedamnaestogodišnji sin, Snoop Dogg ne zaostaje mnogo pa projekt nosi i njegovo ime Snoop & Son: A Dad's Dream.

Dokumentarni serijal ovoga imena imat će 5 nastavaka, a predstavljen je među ostalim i kao prozor u svijet Snoop Dogga koji je prvenstveno otac i prijatelj svome sinu. Doduše, glavni aspekt ove serije bavit će se uzbudljivim trenutkom u životu Snoopovog sina Cordella Broadusa i potencijalno sjajnoj budućnosti u svijetu američkog nogometa.

Naime, Cordell je iznimno talentirani 17-godišnji nogometaš za kojeg se otimaju velika američka sveučilišta, a sve u svrhu pripreme za igranje profesionalnog nogometa. Ovo su trenutci koji će odlučiti o njegovoj budućoj sportskoj karijeri, a bit će popraćeni budnim okom kamere ESPN-a.

Iako ESPN, veliki američki sportski kanal, serijal naziva dokumentarnim, najava zvuči čudnovato i asocira na reality show, no čini se kako će fokus biti na pravim postignućima s ponešto ozbiljnijom temom.
Osim što će dati uvid iz prve ruke na mlade sportaše i proces rigorozne regrutacije koji je sastavni dio američkog sveučilišnog nogometa (multimilijardske američke dokolice), zavirit ćemo i u obiteljski život Snoop Dogga i njegov odnos s talentiranim sinom.

Serijal će se emitirati na ESPN-u s premijernim datumom 14. siječnja nadolazeće nam godine, a epizode će trajati 30 minuta.
Bilo da je riječ o dokumentarnoj seriji, reality show ili pukom zavirivanju iza slavnog zastora, dosadašnje najave pobudile su zanimanje publike.


IZVOR