Pocetna » Ljubav i Sex


STA ODBIJA MUSKARCE?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1769
Dodao/la: badule
datum: 2011-05-08



Vjerovatno ste se mnogo puta zapitali zbog čega vam muškarci ne prilaze iako ste atraktivni, uvijek nasmijani i dobro raspoloženi.

Postoji mnogo razloga za to, a magazin Intimamedicine donosi sedam razloga zbog kojih se to dešava i koji će vam zasigurno biti od koristi.

U društvu prijatelja
Ukoliko ste uvijek okruženi prijateljima muškarce je strah da načine prvi korak. Pokušajte ih shvatiti, nijednom muškarcu nije jednostavno da se sam zaputi do djevojke okružene prijateljima i zamoli je da se upoznaju, prošetaju ili zaplešu.

Previše seksi
Ako ste previše atraktivni muškarc se teško odlučuju na prvi korak. Kada ugledaju zgodnu djevojku oni odmah pomisle da je nisu dostojni i da će se osramotiti ukoliko joj priđu.

Pod dejstvom alkohola
Jedan od mogućih razloga zašto vam muškarci ne prilaze je možda zbog toga što ste previše popili tokom zabave na kojoj se nalazite. Također, kada je žena pijana ima više samopouzdanja, te uglavnom ona tada prilazi muškarcu koji joj se dopada.

Negativne vibracije
Iako vaš osmijeh blješti ponekad oči govore nešto posve drugo, te samim time širtite loše vibracije. Ukoliko želite privući muškarca smiješite se umiljato i budite pozitivni.

U društvu drugog mladića
Muškarac vam gotovo nikad neće prići ukoliko ste u društvu drugog dečka. Nebitno da li vam je to brat, rođak ili najbolji prijatelj muškarac će se suzdržati od prvog koraka jer njegova prva pomisao je da ste u vezi.
Vjenčani prsten
Ukoliko nosite prsten koji podsjeća na vjenčani muškaraci se neće usuditi da priđu.

Uvijek zauzeti
Male šanse da upoznate budućeg partnera su i ako stalno izgledate zauzeto. Dečkima je mnogo lakše prići djevojci koja izgleda kao da se dosađuje i započeti razgovor s njom, nego djevojci koja stalno razgovara putem telefona ili djevojci čija je pažnja usmjerena isključivo na njen laptop.