Pocetna » Estrada i Tv


Sveštenik svako veče dolazi u posetu Ceci
  Ocenite članak: 0
pregleda: 417
Dodao/la: Mina
datum: 2011-10-24

Slike iz Sveštenik svako veče dolazi u posetu CeciSvetlana Ražnatović, koja je sa sestrom Lidijom Ocokoljić već četiri meseca u kućnom zatvoru zbog priznanja da je kriva za malverzacije u FK „Obilić" i posedovanja 11 pištolja, potpuno se posvetila crkvi i religiji, a redovno je posećuje sveštenik ali i psiholog Aleksandra Janković.

Ekipa emisije „Paparaco potera", koja je danima stajala i pratila dešavanja ispred velelepne vile, uspela je da uslika sveštenika koji redovno posećuje trenutno najpoznatiju srpsku zatvorenicu.

- Ceca je izuzetno jaka, ali je tek na pola odsluženja kazne i zatvoren prostor počinje da joj smeta. Od pre 15 dana skoro svaki dan je posećuje sveštenik iz manastira Grabovac koji se nalazi nadomak Obrenovca i u koji je ona često odlazila pre izdržavanja kazne. To su ljudi u koje ona ima puno poverenja i koji znaju sve o njenom životu. Potpuno se posvetila Bogu i religiji, a spas je našla i u čestim molitvama za porodicu - kaže naš izvor blizak pevačici.

Ovu priču potvrđuju i snimci iz emisije „Paparaco potera", koja je emitovana sinoć i u kojoj se jasno vidi kako sveštenik ulazi u Cecinu vilu i da ga obezbeđenje dobro poznaje i bez reči sprovodi u unutrašnjost kuće. Kako saznajemo, ovakav način života pevačica je izabrala i zbog velike brige za decu Veljka i Anastasiju, koje je poslala na Kipar da se školuju.

- Saobraćajna nezgoda koju je Veljko letos doživeo na Kipru samo je dodatno uznemirila Cecu pa je pored sveštenika pomoć zatražila i od poznatog psihologa Aleksandre Janković, sa kojom se zbližila i koja joj pomaže da prebrodi teške dane - navodi naš izvor.

Priču da se Ceca posvetila veri i Bogu potvrdila je i sama Aleksandra Janković:

- Ceca je veoma hrabra i veliki deo te svoje samoće koristi za promišljanje. Ona je crkvena osoba, redovno čita duhovnu literaturu, a redovno i posti.

Cecu pored sveštenika i psihologa posećuju roditelji, prijatelji i kolege. Česti gosti poznate zatvorenice su kreator Saša Vidić, koleginica Mira Škorić, mnogobrojni političari od kojih prednjači gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, a nedavno su joj društvo na večeri pravili producent „Zvezda Granda" Žika Jakšić sa suprugom Dajanom.