Pocetna » Film


Volite "Žive mrtvace"? Stiže web serija "Fear the Walking Dead: Flight 462"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 952
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-09-29


Prva sezona spin off-a "Fear the Walking Dead" završava ovu nedjelju, a AMC sprema još jednu poslasticu


Ako vam jedan spin off (prequel) Živih mrtvaca (The Walking Dead) nije bio dovoljan, stiže još jedan!

Prva sezona serije Fear the Walking Dead završava ovu nedjelju, tjedan dana prije početka nove, šeste sezone svog originala Živi mrtvaci. Budući da su serije vrlo popularne iz AMC-ja stiže dobra vijest: u nedjelju 4. oktobra s prikazivanjem počinje web serija Fear the Walking Dead: Flight 462 za koju je snimljeno 16 epizoda, svaka u trajanju od jedne minute. Serija je prvotno bila zamišljena kao polusatni specijal, ali AMC se ipak odlučio na ovu verziju.

Osim na internetu po jedna epizoda će se prikazivati između dvaju reklamnih blokova serije Živi mrtvaci tako da će 16 mini epizoda poslužiti kao promo tijekom cijele šeste sezone. Nova će se baviti putnicima na letu 462 u, kako je fanovi zovu, prvim trenucima zombi apokalipse. Jedan od likova će postati stalni član postave nove sezone serije Fear the Walking Dead.Scenarij za novi prequel su napisali L. Signorino i Mike Zunic, a režirao ju je Michael McDonough. Predsjednik AMC-ja je o seriji rekao: "Flight 462 je savršen način da proširimo svijet već postojeće prequel serije i na ovaj način dopremo do različitih platformi i prikažemo prve minute početka apokalipse i pada čovječanstva. Oduševljeni smo što ponovno surađujemo s originalnim kreatorima serije."

Živi mrtvaci s novom sezonom startaju 11. oktobra, a za Fear the Walking Dead nema straha: čeka nas i druga sezona sljedeće godine ovaj put u punoj sezoni (15 epizoda, a ne 6).


IZVOR