Pocetna » Ljubav i Sex


Vrhunske poze za seks pod tušem
  Ocenite članak: 1
pregleda: 838
Dodao/la: Impi
datum: 2012-02-22


Zimi je seks najbolji u toplini spavaće sobe, ali postoji još jedno mesto u vašem domu na kojem možete uživati u strastima, a to je tuš kabina. Mokar osećaj na vašem golom telu pojačaće užitak, a uz malo snage i uz pomoć podloge protiv klizanja izbećićete bilo kakve nezgode tokom seksa pod tušem.
Mokar osećaj na vašem golom telu pojačaće užitak

Sledeće četiri jednostavne i odlične poze pružiće vam nezaboravan seks pod tušem uz koji će vam tuširanje postati najdraža rutina. Donosimo vam tek osnove, a vi ih prema vlastitim željama možete nadograđivati i tako vaš seksualni život učiniti još bogatijim. A svi znamo da on nikada ne može biti prebogat...


1. Seks "oči u oči"
Ima li ičeg lepšeg nego tokom seksa gledati partneru duboko u oči? Ova pozicija pruža vam upravo taj trenutak, a postiže se na način da partner penetrira u partnerku tako da podigne jednu njenu nogu i drži je uz svoje telo. Ovisno o tome koliko je partnerka visoka, muškarac će možda morati malo da savije kolena kako bi održao ovaj stav.

 

2. Mokra pseća poza
Žena je savinuta u struku i rukama se podupire o pod. U ovoj pozi muškarac ne smije ići prebrzo kako ne bi ozlijedio partnericu. Ova pozicija omogućava duboku penetraciju koja dovodi do velikog užitka koji si svakako morate priuštiti.

 

3. Muška snaga pod tušem
Muškarac podigne partnerku tako da ga nogama obavije oko struka pa je prisloni uz zid. Osećaj će biti najbolji ako pritom pustite vodu da lije po vama. Za postizanje ove poze važno je da je partner dovoljno jak da vas drži podignutu sve vreme.

 

4. Seks u sedećoj poziciji
U ovoj pozi možete uživati bez obzira imao vaš partner mišiće ili ne. Jednostavno sednete na pod tuš kabine tako da žena sedne na muškarca i prepustite se strastima. Kao ni u prethodnoj, ni u ovoj poziciji nemojte štedeti na vodi jer će vam upravo voda pružiti maksimalno intenzivan osećaj seksualnog uzbuđenja.