Pocetna » Film


Zavirite u četvrtu sezonu "Igre prestola" VIDEO
  Ocenite članak: 0
pregleda: 677
Dodao/la: Gale
datum: 2013-12-18

Slike iz Zavirite u četvrtu sezonu "Igre prestola" VIDEO Slike iz Zavirite u četvrtu sezonu "Igre prestola" VIDEO Slike iz Zavirite u četvrtu sezonu "Igre prestola" VIDEO


Kanal HBO napravio je trejler, kojim sumira ovu godinu i najavljuje program za prethodnu, među kojima su i kadrovi iz nove četvrte sezone, popularne serije “Igra prestola”.Na trejleru kao najavu nove sezone koju je objavio kanal HBO, vide se nagoveštaji da će nastavak biti veoma uzbudljiv i pun preokreta.
Na primer, na jednom od kadrova vidimo mučenog Tirona Grejdžoja, kako jaše konja što ukazuje na to da je možda uspeo da pobegne od sadističke torture Remzija Snoua.Kalisi, koju igra Emilija Klark, okružena je hiljadama polu-golih ljudi, koje bodri da se priključe njenoj armiji u borbi za povratak prestola Ajron.Kralja Džofrija smo videli živog i zdravog, ali to nije bio slučaj i sa Tirionom Lanisterom.
Džejmi Lanister se vratio, ali nažalost bez jedne ruke. što odmah nameće pitanje, šta jedan vitez kada ne može da rukuje mačem?Ovo su samo neki od detalja koje donosi nova sezona koja će se emitovati na HBO-u.


IZVOR