Pocetna » Ljubav i Sex


ZAVODNICA: Stanija bila s trojicom iz “Survajvera” (VIDEO)




  Ocenite članak: 1
pregleda: 916
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-04-23


Spavala si sa Ognjenom, zaljubila si se u Vladu, a bila si u vezi sa Nikolom, rekao Makedonac srpskoj starleti, koja mu je uzvratila pretnjama

U rijalitiju “Survajver” svakim danom je sve zanimljivije. U večerašnjoj emisiji Žare je u žustroj svađi sa Stanijom otkrio da je starleta na Kostariki bila u vezi sa trojicom takmičara – Ognjenom, Vladom i Nikolom.

Svađa srpske starlete i makedonskog voditelja zapodenuta je kada je Stanija u šali rekla da su Jelena Maćić i Žare novi ljubavni par. Na ovu opasku, Makedonac je uzvratio rečima:

- To nije istina, ja imam ženu i dete i nemoj tako da se šališ. A, ti mi nešto kažeš? Spavala si sa Ognjenom, zaljubila si se u Vladu, a bila si u vezi sa Nikolom. Da li će tvom momku to da prija kod kuće!

Kočoperna Plejboj zečica nije mu ostala dužna, a pale su i žestoke pretnje:

- Ja nemam momka kod kuće i to nije vaš problem. Za uvrede koje ste izrekli na moj račun u Beogradu bi se našao neko da Vas išamara. Možete Vašu ženu i ćerku da nazivate tim rečima, a ne mene. Lako je Vama da me ovde napadate dok sam nezaštićena i sama, dođite u Beograd, pa probajte to, navela je Stanija.

U toku noći stigao je i novi takmičar na Ostrvo odbačenih – političar Marko Karadžić. Činilo se da su ga Jelena i Žare lepo dočekali, a zapravo su mu time napomenuli kako prvu noć novi odbačeni ne spava s ostalima.

Marko tu vest nije dobro primio, pa je odbio da spava na drugom mestu. Žare i Jelena su mu se smejali jer su zaključili da se “pridošlica” boji mraka.