Pocetna » Zanimljivosti


Žena koja je spavala sa 1000 muškaraca rođena je kao - muškarac.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 972
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-02-05


Četrdesetdvogodišnja Kristal Voren, koja je nedavno otkrila da je spavala sa 1000 muškaraca, imala je još jedno šokantno priznanje – rođena je kao Kristofer Snouden a 2005. godine promenila pol.

„Plašim se da će se mnogi muškarci sada razbesneti, ali ja moram da kažem istinu. Ja ne mislim da sam ih lagala – sada zaista jesam žena a prošlost je iza mene. Ne želim da bilo ko sa kim sam spavala posumnja u moju seksualnost“, izjavila je Kristal za magazin „The Sun“.

Njeni roditelji su, kako kaže, veoma rano shvatili da je „rođena u pogrešnom telu“, pa joj je otac za četvrti rođendan poklonio suknjicu.
„Jednog dana kada sam imala 14 godina plivala sam sa mamom u bazenu i bila sam veoma deprimirana. Ona mi je rekla – ne brini, znam šta se dešava. Ti nisi gej, samo si u pogrešnom telu“, prisetila se Kristal.

Konačno, ona je 2002. godine počela da uzima hormonsku terapiju, a nakon operacije potpune promene pola, promenila je i ime i bila zvanično zavedena u evidenciji kao žena. Još pre operacije, ona je spavala sa muškarcima, a nakon promene pola spavala bi sa sedmoricom u jednom danu. Nekima od njih je priznala da je rođena kao muško.

Sada, kada se oseća kompletnom kao žena, ona uživa u seksu i nije joj problem da prilazi muškarcima.
„Sada sam i ja poput bilo koje druge devojke koja uživa u životu. Konačno imam telo kakvo želim i hoću stalno da ga koristim“, kaže Kristal.
Ona je istakla da se nikada ne bi bavila prostitucijom jer bi se osećala kao robot. „Ovako zaista uživam u tome. Biram sa kim spavam i kada to radim“.