Pocetna » Ljubav i Sex


8 seksi detalja koji muškarce najviše uzbuđuju.
  Ocenite članak: 2
pregleda: 810
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-03-09

Slike iz 8 seksi detalja koji muškarce najviše uzbuđuju.


Crveni ruž, crne tange i visoke potpetice, sasvim su dovoljne da vašem dragom zavrtite pamet. Primenite ovih nekoliko saveta za zavodnice i za tren oka se pretvorite u pravu seks bombu.

CRNE TANGE ĆE GA IZLUDETI
Kao što znate, mala crna haljina je neizbežan odevni komad u ormaru svake žene. Ali evo još jedne esencijalne stvari - crne tanga gaćice. Sa takvim vešom više nećete morati da razmišljate šta da obučete ispod crne haljine niti će vam biti neugodno da to pokažete.

OSLOBODITE VAŠU GRIVU
S vremena na vreme, nemojte da fenirate kosu. Razbarušeni pramenovi probudiće vašu divlju stranu, što njemu sigurno neće promaći.

CRVENA ZA POZORNOST
Crvena nije slučajno izabrana da bude na znaku „stop“ - to je veoma razoružavajuća boja. Obucite crvenu haljinu, crvene cipele ili bilo šta crveno i raspalite svu njegovu strast!

CRNI SVILENI KOMBINEZON
Znamo da su dugi svileni kombinezoni izašli iz mode još četrdesetih. Ipak, možda bi trebalo da im se vratimo jer su neverovatno udobni ispod garderobe, a i sjajno izgledaju na telu. Pogodićete pravo u cilj ako to bude prvo što će on videti da oblačite ujutru i poslednje što uveče svlačite sa sebe.

PROŠETAJTE PRED NJIM SAMO U ŠTIKLAMA
Iznenadite ga već večeras dok se svlačite, skinite sa sebe sve osim cipela sa visokom potpeticom. Opušteno se prošetajte okolo, kao da vam se ne žuri da ih odmah izujete i samo čekajte da vas zgrabi.Muškarci ne mogu da odole podvezicama, zato neka vam ovaj seksi detalj uvek bude pri ruci kao vaš glavni adut zavođenja u spavaćoj sobi
IZNENADITE GA PODVEZICOM
Niste je nosili još od venčanja? Onda je vreme da ponovo raspalite njegovu strast, što će i u vama probuditi fatalnu ženu. Uzmite njegovu ruku, pa je zavucite ispod vaše suknje dovoljno visoko da prstima dodirne iznenađenje i seksi fantazija može da počne!

NANESITE RUŽ PRED NJIM
Malo koji muškarac može da odoli trikovima stare škole. A kako bi i mogao, crvenim ružem, koji ćete naneti prefinjenim pokretima, ipak skrećete pažnju na vaše sočne, požudne usne.

NOSITE NJEGOVU ODEĆU
Ima nešto u tome kad žena u kući nosi samo mušku belu košulju. To je jak kontrast oštrine i ozbiljnosti i nežne gole kože, ali i način da obeležite svoju teritoriju. Strateški zakopčajte samo jedno dugme, da pokrijete samo minimum onoga što treba da je pokriveno i prepustite se događajima koji slede. Ne znamo zašto, ali ovo uvek upali!


+1   Spam
BMW   (2012-03-09 7:35 PM)
WOW