Pocetna » Film


Charlie Sheen se želi pomiriti s kreatorom serije 'Dva i pol muškarca'?
  Ocenite članak: 0
pregleda: 371
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-11

Slike iz Charlie Sheen se želi pomiriti s kreatorom serije 'Dva i pol muškarca'? Slike iz Charlie Sheen se želi pomiriti s kreatorom serije 'Dva i pol muškarca'?


Traži li Charlie Sheen pravi oprost od svog bivšeg šefa ili novi posao?

U nedjelju je bivša zvijezda serije Dva i pol muškarca objavila tweet kojim poziva Chucka Lorrea da zakopaju ratnu sjekiru i nastave dalje. Tweetu je pridružio i fotografiju jedne od nagrada koju je serija osvojila 2007. godine za najbolju humorističnu seriju.Ono što je zanimljivo u cijeloj priči jest da spomenuti Chuck Lorre uopće nema Twitter pa se postavlja pitanje kako bi on uopće mogao odgovoriti na cijelu priču. The Hollywood Reporter iz tog je razloga kontaktirao Warner Bros. za komentar, iz kojeg se još nisu oglasili.Sheenova isprika došla je nekoliko dana nakon što je prekršio sudsku odluku da tijekom suđenja za skrbništvo nad djecom koje ima s Brooke Mueller ne govori u javnosti o slučaju. Sheen se u petak raspisao također na svom Twitteru o toj tematici te je još nazivao suca pogrdnim imenima.

Podsjetimo, Sheen je dobio otkaz 2011. godine nakon što je javno vrijeđao Lorrea i ostale šefove koji su radili na seriji Dva i pol muškarca. Kasnije ih je zbog toga i tužio te je nagodbom s Warner Bros.-om dobio barem 125 milijuna dolara.


IZVOR


-3   Spam
KeX   (2013-11-12 12:33 PM)
ma zhuta shtampa okalja i najbolje ... :D bez njega serija izgleda loshe ... ne gledam je al sam gledao par epizoda ... :D

0   Spam
Heaven   (2013-11-12 10:51 AM)
Ma treba ovog lika vrate u seriju, da zarađuju keš ko ranije kaqo i da bude gledano ko ranije. Neverujem da bilo koga što gleda interesuje čime se bavi neki glumac, režiser il bilo ko jer ljudi gledaju seriju boli ih uvce za nešto drugo.