Pocetna » Zanimljivosti


Doktor Haus izdao drugi bluz album




  Ocenite članak: 1
pregleda: 902
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-15

Slike iz Doktor Haus izdao drugi bluz album


Britanski glumac Hju Lori, poznat po ulozi doktora Gregorija Hausa u Foksovoj TV seriji “Dr Haus”, izdao je u Americi svoj drugi bluz album.



Inspirisan muzikom Nju Orleansa, album “Didn’t It Rain”, je imešavina klasičnih bluz numera koje glumac izvodi na klaviru zajedno sa grupom The Copper Bottom Band.

Sa novinarom agencije Rojters, Lori je razgovarao o svom novom zaokretu u karijeri i novim iskustvima.

Na pitanje da li je bilo lako zameniti glumu muzikom, Lori je rekao da nije, ali da mu promena izuzetno prija.

On je objasnio da je svakako planirao da posle serije napravi pauzu od glume, te da mu je muzika pružila izvanrednu priliku za to, omogućivši mu da upozna nove ljude, sa drugačijim pogledom na život i svet.

Objašnjavajući razloge zašto je kao Britanac izabrao da svira bluz, žanr koji je duboko ukorenjen u američkoj južnjačkoj kulturi, Lori je rekao da tu muziku voli od kada zna za sebe.

“Iako sam samo ‘prokleti stranac’, osećam tu muziku kao svoju. Znam da zadirem u tuđ e, zato s njom postupam veoma ozbiljno i s poštovanjem”, kazao je popularni glumac.

“Bluz sam oduvek voleo i uvek ću ga voleti. Čim sam ga prvi put čuo znao sam da je to muzika za mene”, objasnio je on.

“Sviranje bluza za mene nije ni hobi, ni svojevrsni izlet u nepoznato. To je nešto što sam oduvek želeo da radim”, dodao je on.


IZVOR


0   Spam
IntimenFrizuren   (2013-08-17 9:31 PM) [Sadrzaj]
jeaa,slusam sam prvi njegov materijal,fenomenomentlano odradjeno i lik svira kao ludak,ekipa s anjim vrhunska,dobar epp u bluzerici