Pocetna » Film


Johnny English se vraća!
  Ocenite članak: 1
pregleda: 1279
Dodao/la: Nutella92
datum: 2018-01-12


Film Johnny English 3 dobio je službeni datum izlaska - 20. septembar 2018. godine. Rowan Atkinson repriziraće svoju ulogu glavnog lika, a rediteljsku palicu preuzima David Kerr.

Parodija na Jamesa Bonda počela je 2003. kada su upravo Bondovi scenaristi Neal Purvis i Robert Wade, uz pomoć Williama Daviesa, doneli priču o smotanom agentu MI-7. U filmu su takođe glumili Ben Miller, Natalie Imbruglia i John Malkovich. Rađen sa budžetom od samo 40 miliona, film je zaradio solidnih 160 miliona.

Prvi nastavak stigao je osam godina kasnije kada je 2011. izašao film Johnny English ponovno jaše. Produkcija nastavaka bila je samo 5 miliona skuplja od originala, a zarada je bila identična - 160 miliona dolara. U nastavku su takođe glumili Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya i Richard Schiff.

U filmu Johnny English 3, osim Atkinsona u naslovnoj ulozi, očekujemo i Olgu Kurylenko i Bena Millera. U kakvim će se nevoljama ponovno naći najsmotaniji tajni agent na svetu saznaćemo kroz par meseci, tačnije 20. septembra ove godine.IZVOR


0   Spam
zajackod   (2018-01-17 4:37 AM) [Sadrzaj]
Ocekujem dobru zabavu kao i u prva dva dela u kojima je Rowan Atkinson ,po meni ,odlicno odglumio svoju ulogu "vestog" britanskog spijuna na njemu prepoznatljiv nacin ... !!!