Pocetna » Film


Kolson i Agenti Šilda odlaze u svemir. (Trailer)
  Ocenite članak: 5
pregleda: 811
Dodao/la: DzonDon
datum: 2017-11-13


Marvelovi Agenti SHIELD-a vraćaju se u petoj, uzbudljivoj sezoni, čiju najavu danas možemo vidjeti u prvom traileru.

Upozorenje: Nastavak članka otkriva kraj četvrte sezone.

Agent Coulson i njegov tim pobjegli su iz Aidinog Frameworka i probudili se u strvarnom svijetu. Ono što nisu znali jest da je Aida sada u potpunosti čovjek sa nekoliko nadljudskih sposobnosti i sa opasnim uvjerenjem da uz Fitza pored sebe ona može promijeniti svijet.

Nakon što poraze Aidu uz pomoć Ghost Ridera, tim odlazi proslaviti, ali ih prekida tajanstveni čovjek i sljedeće što vidimo je Coulson na brodu. Svemirskom brodu.
Coulson će otkriti da su neki, ali ne svi, njegovi kolege iz SHIELD-a s njim na brodu. Kako dolaze u kontakt sa stanovnicima broda postaje jasno da je nešto pošlo po zlu i tim će morati otkriti svoju ulogu u cijeloj priči i razotkriti taj grozan misterij i pokušati ispraviti što se ispraviti može.

U Marvelovim Agentima SHIELD-a glume Clark Gregg kao agent Phil Coulson, Ming-Na Wen kao agentica Melinda May, Chloe Bennet kao Daisy Johnson, Iain De Caestecker kao agent Leo Fitz, Elizabeth Henstridge kao agentica Jemma Simmons, Henry Simmons kao agent Alphonso "Mack" MacKenzie i Natalia Cordova-Buckley kao Elena "Yo-Yo" Rodriguez.

Peta sezona serije koju su napravili Joss Whedon, Jed Whedon i Maurissa Tancharoen vraća se 1. decembra.


IZVOR


-1   Spam
zajackod   (2017-11-16 9:06 PM) [Sadrzaj]
Po meni bice jos zanimljivija serija ... B)  gj

-1   Spam
DzonDon   (2017-11-13 7:33 PM) [Sadrzaj]
Jedva čekam da počne. Ne volim da gledam SCFi serije,ali Kolson i Agenti su sjajni. Bliži se 1 decembar i premijera 5 sezone.  mafija